2777
2789
عنوان

شوهرمو بامامانش...

631 بازدید | 42 پست

تو تایپکای قبلیم گفتم واسه اولینبار ناراحتم کردن و ازخونشون زدم بیرون شوهرمم بی خداحافظی اومد و الان نزدیک دوهفته بود باهاشون حرف نمیزد و رفتوامد نمیکرد

اونروزم که شوهرم عصبی بود و یکم بحثمون شد و...تایپ قبلیم نوشتم....خلاصه بگم ظهر تا عصر با شوهرم توحالت قهر بودم خیلیم دلم گرفته بود

گفتم تا حالا باهام دعوا نکرده تاحالا بهم سیلی نزده چرا اینکارو کرد

یهو گفتم نکنه من دل مادرشو شکستم این بلا سرم اومد

عصر زنگ زدم  گفتم خونه این گفت اره بیا زود چای دم کردم تا از دهن نیفتاده..رفتم خیلی گرمتر ازهگیشه سلام احوالپرسی کردیم و نشستیم ازهردری حرفیدیم ..بعد گوشی مامان شوهر زنگ خورد گفتم اگه پسرته نگو من اینجام...گفت باما قهره جواب تلفنامو نمیده زنگ نمیزنه خیلیم با دل گرفته اینارو گفت دلم سوخت براش هرکاری کرد واسه شام بمونم گفتم بدار ی وقت دیگه با اقام میایم،گفت خداخیرت بده نخودفرنگیو باقلا اینام پاک کرده بود برام بهم داداوردمش

شبش ب شوشو گفتم بریم خونشون گفت حرفشم نزن..رفتیم بیرون توماشین گفتم مامانا گناه دارن و گفتم ناراحت بوده گفته باهامون قهره و ...گوشیشو برداشت زنگ زد بهش وآشتی شد اونم فهمید کارمن بوده امروز صب زنگ زد و کلی تعارف ک برم اونجا برا شامو...شوهرمم از اول بهترشده

همه این ورا رو زدم که بگم خودمون اگه بخایم قادریم زندگیمونو شیرین کنیم..اگرم لج کنیم روز بروز بد و بدترش میکنیم روابطو ...سردم که شدیم ازهم زمینه خیانت و هزار مشکل دیگه  بوجود میاد ..کاش همیشه رواعصابمون مسلط باشیمو مشکلامونو ریشه یابز کنیم

کلید اسرار. آه مادر شوشو 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه کار خوبی کردید 

و انصافا مادر همسرتونم  خانم فهمیده ای هستن  خدا رو شکر 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

اینهمه ورا که زدی؟ یا من اشتباه فهمیدم 😁😁😂😂😂

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁

میگم چرا کل زندگیتون کف مجازی پهنه؟ کلا هر چی پیش میاد تو زندگیتون سریع میاین غریبه ها رو در جریان میذارین😐😐خدایی ادم سوالی نگرانی چیزی داشته باشه مجبور شه بیاد بپرسه وگرنه ریزِ جزئیات زندگی دیگران به چه درد ادم میخوره

آقام😐 شوشو😱

من به آقامون 😁 میگم شوشو تو خونه 😂😂خیلی ضایع اس؟؟ 

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁