در مورد ازدواج شیعه و سنی هم باید بگم مشکلی نیست چون هر دو مسلمان هستن ازدواج مسلمان با کافر جایز نیست یعنی نمیتونن عقد کنن ولی باید ببینید آیا ایشون یا شما میتونین به تفکرات هم احترام بذارین یا نه
عزیزم چقدر شبیه به هم هستیم با این تفاوت که پدر شوهر من انقدر آدم بیخودیه همه رهاش کردن منم تو شیفت اورژانس با همسرم آشنا شدم ۷تا خواهر برادرن سخته با خانواده ور جمعیت مخصوصا اینکه وابسته باشن یکی اینکه پزشکا کلا دل گندن اهل ناز کشیدن نیستن مثلا من زایمان کردم همسرم بالا سرم بود هرچی میگفتم میگفت طبیعیه میخواستم بجومش😔
آقا مشکل تو فقط خونوادته .به خونوادت بگو تفکرات خودشونو عوض کنن . از پدرت یا مادرت بپرس .اینکه پدرش ...
بهشون ميگم جوابشون اينه كه ما به فاميلامون چي بگيم پس فردا همه پشت سرت حرف در ميارن كه داديمت به اين خانواده كه مذهبشون فرق داره تازه باباشون دو تا زن هم داره
اینکه پدرشون زن داشته اونها سنی هستن و چیز عجیبی نیست اتفاقا همسرم رفتارهای پدرش انگار براش زنگ خطر شده و انجام نمیده میگن بچه های طلاق فلانن ولی من هزاران بچه طلاق میشناسم انقدر با احتیاط زندگی میکنن که آب تو دل همسرشون تکون نخوره همیشه انسانکار بد و با چشم میبینه نهی میکنه طرفش نمیره اگه دلت باهاشه اگه تو این مدت بدی ندیدی با خودت صادق باش راضی کردن بقیه کاری نداره من کتکم خوردم طرد شدم ولی الان پدرم مثل پسرشه شوهرم مامانم سرش قسم میخوره کمی شکاک بود الان خیلی خوب شده زندگیم چشم نزنم عالی شده
باید راضی کنی ببیننش مال منم خیلی قطعی میگفتن نه شوهرمو دیدن شل شدن باز روز بله برونپدرم داشت به هم میزد کلا خیلی سختی کشیدم بخاطرش الان همش میگه تو پام وایسادی همه جوره