2777
2789
عنوان

مهم و فووووري

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 117 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پيش مشاور رفتيم يه عالمه هم تست دادن انجام بديم جدا جدا هم باهاشون صحبت كرد  گف مشكلي نداريد ...

خانواده ات مهم اند اگر مشکلی پیش بیاد که میاد مطمئن باش نه حمایتت میکنند نه کمک تازه سرزنشت میکنندنمونه اش روتواین سایت زیاد دیدم توایران هم خانواده ی طرف خیلی خیلی مهمه چون توازدواج نقش مستقیم داره  ازاین اقا دل بکن دیگه خوددانید 

خانواده ات مهم اند اگر مشکلی پیش بیاد که میاد مطمئن باش نه حمایتت میکنند نه کمک تازه سرزنشت میکنندنم ...

نميتونم اخه قصاص قبل گناه كه نميشه

اگر يه مورد هم ديده بودم سريع ميگفتم مثه پدرشه ولي حتي گوشيش رو دايورت ميكنه من جواب بدم يا پيج اينستا دست منه حتي يه مورد كوچيك هم نديدم

سلام عزیزم 

درمورد مشکل اول باید بگم:اینکه چنتا خواهر برادر دارن اصلا مشکلی نیست .فرض کن 10 تا خواهر برادر داشته باشه .کجاش اشکال داره .

درمورد مسئله  دوم پدرش 2 تا زن داره .ربطی به خود پسره نداره .اصلا پدرش 4 تا زن بگیره . به بقیه چه؟

شما برید از مراجع تقلید خودتون و مراجع تقلید اهل سنت بپرسید که میتونید با هم عقد کنید یا نه؟آیا عقد یک شیعه مذهب با یک سنی مذهب از لحاظ شرعی مشکلی ایجاد میکنه یا خیر؟

از خونوادت دلیل قانع کننده بخواه .بگو آقا دلیل مخالفت شما چیه؟ این که پدرش 2 تا زن داره یا نه  و جمعیتشون زیاده دلیلی برای مخالفت نیست . به خونوادت بگو با عقل و منطق بیان جلو .بگو عهد عتیق و عصر قجر تموم شد . توی قرن 21 زندگی میکنیم . موفق باشی 

من از همين ميترسم ولي باز ميگم دو ساله دست از پا خطا نكرده و بچه هم نيست ٣٢ سالشه

دوستی با ازدواج زمین تا اسمون فرقشه.۳۲سالم حالا خیلی سن زیادی نیست.من میگم اگه اصرار داری ازدواج کنی باهاش با اگاهی ازاینکه احتمال زیاد رفتار پدرشو الگوبرداری میکنه ازدواج کن که بعدا از اوج ابرا سقوط نکنی.

عزیزم اینا حرفه.پسر مثل پدرش میشه حتا اگه ازش متنفر باشه.تو طلاق و پول به چه دردت میخوره اگه زندگیت ...

با این حرف هم کاملا موافقم البته واسه همه نمیشه یه نسخه پیچید ولی نامزد من خیلی از اخلاقاش به باباش رفته به نظر من قبح این چیزا واسه شون میریزه

چن بار رفتم محل كارش به همه منو معرفي ميكنه 

پيش خانوادش يه عالمه از من تعريف ميكنه 

يا چن بار دعوا كرديم هميشه ميگف من الان توي سني نيستم كه بچه بازي در بيارم من ميخوام باهات زندگي كنم وگرنه به همه نميگفتم به خانواده خودم و تو نميگفتم اين همه اصرار نميكردم

نميتونم اخه قصاص قبل گناه كه نميشه اگر يه مورد هم ديده بودم سريع ميگفتم مثه پدرشه ولي حتي گوشيش رو ...

الان همه گل وبلبل اند توعقد هم همچنین شب عروسی وپاتختی هم عشق فوران میزنه زیر یه سقف رفتی اون موقع مهمه

مادرتون حق داره من دختر ندارم و پسرم تک فرزنده امادختر داشتم نمیدادم این مدل بچه ها حاشیه دارند قصاص قبل گناه نیست اون بچه محرومیت هایی داشته توزندگیش که بعدها برای شما دردسرسازخواهد شد

سلام عزیزم  درمورد مشکل اول باید بگم:اینکه چنتا خواهر برادر دارن اصلا مشکلی نیست .فرض کن 10 تا ...

پرسيديم گفتن مشكلي نداره عقد بايد به طريقه تشيع خونده بشه و علت مكروه بودن هم اينه كه شايد زن توي اعتقاداتش تزلزل ايجاد بشه وگرنه از أساس مشكلي نداره