2777
2789
عنوان

مهم و فووووري

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 117 پست
كلا مذهبي نيست نماز و اينا هم نميخونه ميگه خانواده و مذهب دست خود ادم نيس و بقيه روش ميذارن  چ ...

همه اول اين حرفو ميزنن عزيزم ولي مشكلاتِ اينا كه اختلافاي اينطوري دارن بيشتر، بعدها خودشو نشون ميده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه اول اين حرفو ميزنن عزيزم ولي مشكلاتِ اينا كه اختلافاي اينطوري دارن بيشتر، بعدها خودشو نشون ميده

من يكم هم سر اينكه اگر در اينده بچه دار بشم تكليف مذهب اون بچه چي ميشه شك دارم

حتي ازش پرسيدم خيلي راحت گف هرچي خودش بگه و براي من مهم نيست فقط اعتقاد داشته باشه

ولي ميترسم بعدا عوض بشه

من اخرين حرفي به مامانم زدم اين بود كه حتي اگه مخالفن يه بار از نزديك ببيننش حتي شده بيرون از خونمون ...

پس دیگه فراموش کن بااین اخلاق مادرت وازخدابخواه بهترین روسرراهت بذاره نباید زود عاشق میشدی واول باخانواده درمیون میذاشتی ومیومدند رسما خواستگاری خیلی جوونها همین اشتباه رومیکنند وتنهامیمونند

من يكم هم سر اينكه اگر در اينده بچه دار بشم تكليف مذهب اون بچه چي ميشه شك دارم حتي ازش پرسيدم خيلي ...

یکی از همسایه های ما هم همینطوره بچه هاشون به انتخاب خودشون مذهبشون رو انتخاب کردن پدر و مادر آزادشو ن گذاشتن

من يكم هم سر اينكه اگر در اينده بچه دار بشم تكليف مذهب اون بچه چي ميشه شك دارم حتي ازش پرسيدم خيلي ...

دكتر هلاكويي رو ميشناسي؟ اون ميگه تو ازدواج اين شكلي غير مذهبيا بيشتر مشكل دارن، چون كسي كه دين خودشو نميتونه بپذيره چطوري با آدماي اديان ديگه ميتونه سر مسائل مذهبي سازش كنه