یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
این ایراد بزرگیه.مادر این اقا دوزنه بودن شوهرشو پذیرفته.احتمالش خیلی زیاد خودشم چندسال دیگه بخاطر الگویی که ازپدر مادرش گرفته بخواد بتو خیانت کنه و ازتو توقع داشته باشه مثل مادرش برخورد کنی.بچه ها ناخوداگاهشون اونارو میبره بهسمت اینکه شبیه پدر مادرشون بشن. بنظرم تجدید نظر کن.اصرار نکن
یه چیز دیگه این که اصلا رو تعریف های بقیه حساب باز نکن چون از نامزد منم خیلی تعریف میکردن فقط خودت ب ...
دقیقااااااا من حتی لباس عروسمم اتتخاب کرده بودم تا تو تایپیکام هست همهههه میگفت چشماتو ببند و قبولش کن از بس خوبه و عااالیه و نمونه ولی یه هفته که باهاش صحبت کردم درست چند تا رفتارشو فهمیدم بعدشم که به مامانم گفتم زنگ بزنه بگه جواب من منفیه یه عکس العملی نشون دادن که گفتم خدااااارووووشکر بعضیا که خودشونو تو نامزدی نشون نمیدن
خواهرای گلم میشه واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه جوونا و واسه خوشبختی من صلوات بفرستی؟؟ممنونم از دعای خیررت🌹🌹😙😙
حدود دو ماه پيش من موضوع خواستگاري رو با خانوادم مطرح كردم و رفتن تحقيق و همه از ا ...
اصلا نرو سمت این مرد یکی از اشناهای دوردوتازن داره بچه هاش کینه ای عصبی عقده ای شدند بااینکه خوبند و بدرد ازدواج نمیخورند داغونند حسابی بین دعوای مادروپدرشون
مبادااشتباه کنی بعدها متوجه میشی گول تحصیلات وخونه وماشین رونخور بروپیش مشاورحتماحتما رضایت والدینت هم که نیست پس فایده نداره اصرارنکن
این ایراد بزرگیه.مادر این اقا دوزنه بودن شوهرشو پذیرفته.احتمالش خیلی زیاد خودشم چندسال دیگه بخاطر ال ...
خيلي متنفره ازين حالت و ميگه ما قرباني شديم و حتي گف تعهد محضري ميدم اگه يه درصد مجددا ازدواج كردم حق طلاق داشته باشي و هرچي داشتيم هم نصف براي تو باشه
این ایراد بزرگیه.مادر این اقا دوزنه بودن شوهرشو پذیرفته.احتمالش خیلی زیاد خودشم چندسال دیگه بخاطر ال ...
دقیقا نامزد من اینقد عقده ای شده که اگه بگم بالا چشمت ابرویه سریع میگه طلاق چند ماه تلاش کردم واسه زندگیم ولی فایده نداشت یه بار بهش گفتم چرا واسه مسائل پیش پا افتاده همش میخوای طلاق بگیری آبروریزی میکنی در جواب میدونین بهم چی گفت؟ گفت چرا سنتی فکر میکنی رامبد جوان سه بار طلاق گرفته متمدن باش😐😐😐