2777
2789
عنوان

ویار وتپش قلب در بارداری

76 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها خوبین میشه کمک کنید 

من هفته ۸ بارداری هستم و ویار و حالت تهوع دارم ولی غیر این حال تازگی ها دچار تپش قلب شدم مخصوصا بعد وعده غذایی به شدت تپش قلب میگیرم جوری که وقتی دراز میکشم احساس میکنم قلبم از تو گلوم داره میزنه بیرون ، یعنی اینم مال ویاره؟ این بارداری بارداریه دومم ، بارداری اولم دوقلو بودن این حالو داشتم و چندتا دکترم رفتم اکو قلب و سونو برا گرفتگی رگ پا و... اینارم انجام دادم ولی مشکلی نبود ، فکر میکردم مال دوقلو بودنه ولی الانم که بچم یدونن همون حالم اما کمی کمتر ، شماها نمی دونین علتش چیه؟ درمان داره یا نه؟

عزیزم طبیعیه منم همینطورم

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم

منم ویار و تپش قلب دارم ولی نه اندازه شما، خودم فکر میکنم بخاطر اسید معده ام باشه، هنوز نرفتم پیش دکترم برم ازش میپرسم

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون خیالم راحت شد آخه مادرم و خاله هامم ویار شدید داشتن ولی تپش نه ، شانس منم تمام اطرافیانم زن برادرم ، خواهر شوهر و بقیه فامیلا یا ویار نداشتن یا خیلی کم داشتن فکر میکردم نکنه فقط من این مشکل و دارم ، البته دکترمم دفعه پیش میگفت طبیعیه بخاطر دوقلو البته الان هنوز نرفتم پیشش باز بپرسم. ولی کاش درمان داشت داره دیونمم میکنه غیر حالت تهوع اینم اضافه شده ، شما کیا حالت تهوتون بیشتره ؟ منظورم چه موقع از روز؟