2777
2789
عنوان

مامانای عزیزیه لحظه بیاین

43 بازدید | 9 پست

من دخترم یکسالشه تاحدود هشت نه ماهگیش همه چیش خوب بوده اشتهاش هم وزنش ولی الان دوسه ماهه که خیلی بدغذا شده به زور غذا میخوره بااینکه غذاهاش همش مزه دارمیکنم ولی بازم خیلی بدغذاست یعنی دوس داره بخوره گرسنشم هس ولی انگار عادت کرده به ناز کردن وبه زور خوردن همش صورتشو برمیگردونه تاقاشق میبینه خیلی وزنش کمه 8کیلوونیم هس الانم که بعد از کلی وقت یکم غذا خورد اوردش بالا کلی خوشال شدم غذاشوخورده ولی ازشانس من یکمش آورد بالا حالا بنظرتون من چیکارکنم تااشتهاش خوب بشه درضمن شربت زنینگ هم بهش میدم... 

به آرزوهایم قول رسیدن دادم☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا دوست من به کاری کرد...اومد به روز هی برا بچه اش غذا آورد هی نخورد اینم ولش کرد دوباره غذا آورد ...

خب بچه من الان هنوز کوچیکه عقلش نمیرسه نمیتونه که بگه من گرسنه هستم هرچی بهش غذا ندم عین خیالش نیس 

عزیزم دختر منم هم وزن وهم سن دختر شماست.به هیچ عنوان نمیخوره همه روشارو رفتیم نخورد.دیگه چاره چیه شا ...

وااای یعنی تا دوسالگی ماباید حرص بخوریم.. نمیشه که آخه باید یه چی بخورن یکم وزن بگیرن.. هرکی میرسه میگه چقد ضعیف ولاغره.. این حرفای اطرافیانم که دیگه بدجور رو مخه

عزیزم به من صدبرابر میگن.میگم مهم سلامتیشه ما راضی هستیم شما ناراضی هستی مشکل خودته با شوخی بگو که بفهمند.دیگه چیکارکنیم نمیخورن دیگه.حالا معلومم نیست دوسالگی بخورن یا نه؟تازه دخترمن خوابشم بده تاصبح همطش بیدارمیشه.

وااای یعنی تا دوسالگی ماباید حرص بخوریم.. نمیشه که آخه باید یه چی بخورن یکم وزن بگیرن.. هرکی میرسه م ...

بچه ها یه دوره ای اینجوری میشن

شیرش رو کم کنید شاید غذا رو بهتر خورد

❤به چشمانت بیاموز که هرکس ارزش دیدن ندارد❤
عزیزم به من صدبرابر میگن.میگم مهم سلامتیشه ما راضی هستیم شما ناراضی هستی مشکل خودته با شوخی بگو که ب ...

چی بگم والا... هیچ مادری نیس که بد بچشو بخاد وهیچ کسم از مادر دلسوز تر نیس برا بچش... ما تلاش خودمونو میکنیم دیگه مشکل بچه هامون هستن که بدخوراک هستن