2777
2789

عزیزم من الان هفته ۱۵ هستم و جنینم سمته راسته ، وقتی پهلو راست می خوابم دردم می گیره 

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفته یازدهم..زیر دلم سمت چپ یچی حس میکنم ولی نمیدونم جنینه یا نه..اخه همش ثابته...ولی تو پهلو به پهلو شدن یا خواب اذیت نمیشم..سنگینی هم حس نمیکنم.

ثمره ی عشق من و زندگیم توراهه.  💑
من ۳۴ هفته ام تو خواب پهلو به پهلو میشم قشنگ میفهمم از اینور میره اونور،خیلی شکمم سنگینه خیلی بد میخ ...

وای من دیشب آتیش میگرفتم اصلا کولر رو درجه سردش بود ولی هنوز گرمم بود بیچاره شوهرم پتو کشیده بود روش..من با یه لباس نازک

وای من دیشب آتیش میگرفتم اصلا کولر رو درجه سردش بود ولی هنوز گرمم بود بیچاره شوهرم پتو کشیده بود روش ...

پس به ماههای اخر برسی چی میگی

من شوهرم گرمایی وحشتناک کولر رو روی خودش تنظیم کرده شبا زیر کولر میخوابه ولی من برعکس شوهرم بودم از سرما فراری بودم اما دیشب از شدت گرما خوابم نمیبرد شوهرم گفت بیا جاتو با من عوض کن انقد از گرما عذاب میکشم که نگو هی گر میگیرم

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
ماه پنج هستم

من تازه رفتم تو چهار دیروز بعد ظهر خیلی بد خوابیده بودم ی جوری رو شکم بعد یهو بیدار شدم سری بلند شدم.انقد بد شد حالم یهو تو یک دیقه بودا اما حالت تهوع شدید تمام شکمم تیر میکشد خیلی بد بود

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

پس به ماههای اخر برسی چی میگی من شوهرم گرمایی وحشتناک کولر رو روی خودش تنظیم کرده شبا زیر کولر میخو ...

میشه بگی نی نی تون چیه

من خودم گرمایی بودم وحشتناک الانم تو بارداری شکمم یه وقتایی انقد داغ میشه فقط میگم چیزا خنک بخورم