2777
2789
عنوان

جارو شارژی دستی چه مارکی خوبه؟

274 بازدید | 11 پست

میخوام جاروسارژی بخرم. کیا جاروشارری استفاده می کنن؟ چه مارکی؟ راضین؟ ایرانیاش خوبن مث سایا و پارس خز؟ یا لازمه مارک خارجی بخرم؟ 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

بلك اند دكر دارم خيلي راضيم

"هلیا! احساس رقابت، احساس حقارت است. بگذار که هزار تیرانداز به روی یک پرنده تیر بیندازند. من از آنکه دو انگشت بر او باشد، انگشت بر می‌دارم. بگذار آنچه از دست رفتنی‌ست از دست برود".     نادر ابراهيمي

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از بچه های اینجا شنیدم بلک اندیکر وخریدمش وعاااااالیه

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

واقعا؟ انگار همه همین میگن🤔 

سرچ کردم قیافه ش با بقیه فرق داره😄 خوشگل نیست اما اتگار ک بهترین گزینه ست

چندوقته داری؟

مامانم ٨-٩ ساله داره، خودم يه سال

"هلیا! احساس رقابت، احساس حقارت است. بگذار که هزار تیرانداز به روی یک پرنده تیر بیندازند. من از آنکه دو انگشت بر او باشد، انگشت بر می‌دارم. بگذار آنچه از دست رفتنی‌ست از دست برود".     نادر ابراهيمي

چه مدلیه؟ قابل نصب رو  دیواره و یا روی میز باید بذاریم. من عکسای این مارک میبینم نمیفهمم. مث بقیه ازینا نیس ک ایستاده میذارن رو میز؟

دوستان من یه مطلب دیدم که بهترین جارو شارژی ها رو معرفی کرده. لینکشو میذارم دوس داشتید ببینید شاید کمکتون کنه   

لینکش اینه: پرفروش ترین جارو شارژی ها

🌟❤ خوش تر از دوران عشق ایام نیست ❤🌟
 دوستان من یه مطلب دیدم که بهترین جارو شارژی ها رو معرفی کرده. لینکشو میذارم دوس داشتید ببی ...

مرسی عزیز