2777
2789
عنوان

اعتصاب غذا

2103 بازدید | 18 پست

سلام يه سوال دارم ميخوام بدونم اگه کسی نه اب بخوره نه غذا نه میوه یا چایی کلا هیچی نخوره تنها هم باشه چقد زنده میمونه؟ میمیره؟اعتصاب غذای خشک بکنه یعنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا سه روز زنده می‌مونه بعدش میمیره

البته کل سه روز مثل جنازه میوفته رو زمین تا لحظه ای که آب بهش برسه

من همونم که دیوونه میشه برات💚💚پاسخگوی سوالات شما در زمینه موسیقی برای یادگیری بزرگسالان و کودکان 💖💖
اگه بهش اب نرسه میمیره دیگه درسته؟

بعد از سه روز بله میمیره

من همونم که دیوونه میشه برات💚💚پاسخگوی سوالات شما در زمینه موسیقی برای یادگیری بزرگسالان و کودکان 💖💖
مثلا ميگن زنداني ها تو زندان اعتصاب خشك ميكنن ولي اب ونمكشونو مي خورن 

اها من هیچی نمیخورم حتی اب با امروز میشه دو روز قفسه سینم تیر میکشه و چشام گود رفته.الان سرکارم میرم خونه خانوادم میگن بیاغذا بخور منم میگم سرکار یه چی خوردم.نمیدونم خیلی خسته ام از زندگیم امیدوارم خدا ببخشتم دارم زجر میکشم حتی ذره ای گشنم نیست تشنه چرا ولی واقعا نمیخورم هیچی.