2777
2789
اون سی درصد که نگاه بد دارن، اگه مطلقه هم نباشی به یه بهونه دیگه همون نگاهو دارن چون مشکل از خودشون ...

اره حالا من همینجوری گفتم امار دقیق که در نیاوردم...منظور کلیم این بود نباید استارتر زندگیشو بر مبنای نگاهای بقیه بگذرونه.

ي سري طرز تفكرها اشتباهه ك وقتي خودمون قبول نكنيم انتظار داريم مردم فرق كنه واسشون مرد و زن هم نداره ...

اوهوم درسته

👌👌👌👌👌

دختر پاییزیِ مادر🍂🍁بيا و زندگی مامان زمستونیت ⛄️رو بهاری کن ♭😍😍🥰 ..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه من اینارو نگفتم حرفِ من این بود شما گفتی چرا هنوز قبیحِ... هرچن بنظرم قبل از قبیح بودن ناراحت ک ...

اره ,عزیزم خب برای همین گفتم ربطی نداشت.. چون سوال من اجتماعی بود نه مذهبی.. تو اجتماع هرکی بگه فلانی طلاق گرفته نگاهشون عوض میشه. حالا که طلاق انقد زیاد شده متاسفانه چون بدون تحقیق و سرسری و بدون نامزدی فورا عقد میکنن.. از روی عجله و یا فرار از مشکلات خانوادگی ,از چاله تو چاه میندازن خودشونو.. بعدشم برچسب طلاق

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

والا نگاه ما به حرام های خدا داره عادی میشه و کلاس هم داره حالا این شد منفور ترین حلال خدا

یعنی بشین کتک بخور یا هزار جور مریضی بگیر از شوهر خیانت کارت یا زن دوم شوهرتو تحمل کن که خدای نکردهاز حلال منفور خدا استفاده نکنی 

من 21 سالمه البته برج 5 طلاقمو میگیرم.دادگاهم برج 5...من شوهرم خیانت کرد و پشیمونم نبود منم از زندگی ...

کار خوبی کردی، حتی اگه پشیمونم باشه، دیگه اعتماد از بین رفته

اورانیوم غنی شده تا حالا دیدین؟بزنید روش تا ببینید😂😂
وای واقعن راس میگی عاشقت شدم😁😍

فدات عزیزم 💋

بخدا زنایی که زیر بار ظلم نمیرن یه تودهنیه به مردا 

آخه انقد ما زنا کوتاه اومدیم دیگه این مردا میگن خوب طرف که نمیره بذار خیانت کنیم خساست کنیم ظلم کنیم 

ولی زنی که میذاره میره باید بش افتخار کرد و ازش تشکر کرد 

حداقل یکم باعث میشه مردا بدونن همشم گذشت و فداکاری نیس🤢🤢

یعنی چی که پشت یه خونه زندگی موجه هر غلطی میکنن؟؟!😬

وقتی تو یه زندگی بد باشی درومدن ازون زندگی پیروزی محسوب میشه.

درسته اما در کل طلاق یک شکسته 

حقیقت رو قبول کنیم

حالا این که توانایی اینو داشته باشی که از شرایط بد خودت رو خلاص کنی توانایی شما رو نشون میده اما شکست و انتخاب اشتباه سر جاشه

که مشکلی هم نیست

اشتباه جزیی از زندگیه

بستگی به خودت داره که چه رفتاری رو از خودت نشون بدی اگه اونقدر خانوم باشی مثل یه دختر متین .....ولی اگه بخوای شرو شیطون باشی تلافی کنی از زندگی سابقت اینجوریه دیدمون😕😕😕😕😕

👣

ولی درکل اینو مطمئنم زنا از هر زنی که سعی کنه پز بده و خودشو بالاتر از دیگران نشون بده بدشون میاد حالا چه مجرد چه مطلقه و... به جز این موردی که گفتم نگاهشون به هیچ زن دیگه ای بد نیست خخخ خودمم همینطورم

هي بخواهيم و رسيدن نتوانيم که چه...