2777
2789

شایددو نفر یکی مجرد و یکی مطلقه که رفتارشون عین هم هست باشه مطمینا حساسیت ها به مطلقه بیشتره چون یجوری ذهنیت هامون رو ساختیم که فک میکنیم همه ی زنای مطلقه ازون عده ی نادری هستن که تو ذهن ماست ولی خب کاملا در اشتباهیم , هر کس رو با توجه به رفتار و شخصیتش باید قضاوت کرد نه موقعیتش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی هوشمندانش

اما یه بار خانواده شوهر سابقش خودشون بچه رو مریض کردن و آوردن محل کارش جنجال درست کردن و همه فهمیدن مطلقه ست مجبور شد با پنج سال سابقه ی کار از اونجا بره 

من توهین نمیکنم به هیچ خانومی البته مطلقه مجرد نداره هرکسی باید نجابت خودشو حفظ کنه فامیل داریم بنده خدا دوبار ازدواج کرده ولی اینقد خانومه مثل یه دختر 18ساله مجرد میمونه من که لذت میبرم از دیدنش

👣

من به چشم یه ادم پیروز که تونسته از موقعیتی ازاردهنده خودش رو نجات بده نگاه میکنم و اگه از این فرصت رهایی استفاده کنه و پیشرفت کنه پیشرفت تحصیلی شغلی هنری کارافرینی و .. ..تحسینش میکنم ... کلا ادم هایی که میتونن دوباره پاشن و بسازن رو دوست دارم چون این ادمها در نهایت فرد مفیدی برای جامعه میتونن باشن

در برابر حرف مردم هم به نظرم شاید هیچ جمله ای بهتر از این نباشه که بهشون بگی خودتون رو به دست قضاوت خدا نسپارید که هر کسی طاقت عدالتش رو نداره

موفق باشی عزیزم .. زندگی فقط همین لحظه ای که توش داری نیست فقط همین روتین ها نیست .. هدف چیز دیگه ست

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
فدات عزیزم 💋 بخدا زنایی که زیر بار ظلم نمیرن یه تودهنیه به مردا  آخه انقد ما زنا کوتاه اومدی ...

دقیق درسته

دختر پاییزیِ مادر🍂🍁بيا و زندگی مامان زمستونیت ⛄️رو بهاری کن ♭😍😍🥰 ..
شایددو نفر یکی مجرد و یکی مطلقه که رفتارشون عین هم هست باشه مطمینا حساسیت ها به مطلقه بیشتره چون یجو ...

اره واقعا من میبینم طرف شوهر داره با 10 نفر یه جا رابطه داره واقعی هرکسی شخصیتش دست خودشه که چجور رفتاری کنه

👣

اما یه بار خانواده شوهر سابقش خودشون بچه رو مریض کردن و آوردن محل کارش جنجال درست کردن و همه فهمیدن ...

محل کاری که بجای توانایی طرف به تجرد و تاهل فرد نگاه کنه همون بهتر ک نباشی

یه انسان باتجربه و مطمئن، مطمئن از این نظر که گرمی و سردی زندگیرو چشیده و تجربه ناموفقی رو از سر گذرونده و هیچوقت با زندگی خودش و دیگران بازی نمیکنه و الان دیگه منطقی رفتار میکنه.

والا نگاه ما به حرام های خدا داره عادی میشه و کلاس هم داره حالا این شد منفور ترین حلال خدا

اینکه حرفِ من نیست

حرفِ خداست

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

نگاهم اینه که یه خانوم ۲۷ ساله ی مطلقس😅

مگه باید چجوری باشه؟

درحادثه کربلا با سه نمونه شخصیت روبه رو می شویم!      "اول حسین (ع)حاضر نیست تسلیمِ حرفِ زور شودتا آخر می‌‌ایستدخودش و فرزندانش شهید می‌شوندهزینه انتخابش را می‌‌دهدو به چیزی که نمی‌خواهد تن‌ نمی‌‌دهداز آب می‌گذرد، از آبرو نه‌"            دوم : یزیدهمه را تسلیم می‌خواهد مخالف را تحمل نمی‌‌کندسرِ حرفش می‌‌ایستد نوه‌ پیغمبر را سر میبرد بی‌آبرویی را به جان میخرد تا به چیزی که می‌‌خواهد برسد"                    سوم: عمرسعد به روایتِ تاریخ تا روز ٨ محرّم در تردید است هم خدا را می‌خواهد هم خرماهم دنیا را می‌خواهد هم آخرت هم می‌خواهد حسین (ع)را راضی‌ کند هم یزید راهم اماراتِ ری را می‌خواهد، هم احترامِ مردم رانه‌ حاضر است از قدرت بگذرد، نه‌ از خوشنامیهم آب می‌خواهد هم آبرودستِ آخر اما عمرِ سعد تنها کسی‌ استکه به هیچکدام از چیزهایی که می‌خواهد نمی‌‌رسد، نه سهمی از قدرت می‌‌برد نه‌ از خوشنامی ما آدمهایِ معمولی‌ راستش نه جرات و ارادهِ حسین (ع) شدن را داریم، نه قدرت و ابزارِ یزید شدن را اما در درونِ همه ما یک عمرِ سعد هستمن بیش از همه از عمر سعد شدن میترسم

من براش ارزش قائلم که توی یه زندگی مزخرف بخاطر حرف مردم نمونده

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی