2777
2789
يك ادم پخته تر و بسيار محترم مطلقه هم معني نداره مشكل بوجود مياد واس همه و ممكنه اين اتفاق واس بقيه ...

وای واقعن درسته

دختر پاییزیِ مادر🍂🍁بيا و زندگی مامان زمستونیت ⛄️رو بهاری کن ♭😍😍🥰 ..
اخه طلاق خیلی تو جامعه ی ما بده آدما همدیگرو راحت قضاوت میکنن ... به نظرتون میشه بعد طلاق ازدواج موف ...

اصلا حرف و نگاه دیگران برات مهم نباشه، زندگی خودت مهم باشه و آرامشت، چند نفرو دیدم ازدواج دومیشون خیلی خوب بوده و راضی هستن، بستگی به شخصیتت داره و اینکه شخص مناسبی رو انتخاب کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر عزیزم منم مطلقه ام نگاهای بقیه شاید 30 درصد ادما بد باشه اما شما به نگاهای بقیه چی کار داری؟ ...

میشه بگین چندسالتونه الان مشکلی ندارید؟ چه طورباهاش کناراومدید

استارتر عزیزم منم مطلقه ام نگاهای بقیه شاید 30 درصد ادما بد باشه اما شما به نگاهای بقیه چی کار داری؟ ...

اون سی درصد که نگاه بد دارن، اگه مطلقه هم نباشی به یه بهونه دیگه همون نگاهو دارن چون مشکل از خودشون هست 

چه ربطی داره, سوال من اینه چرا کسی ک طلاق میگیره باید مطرود بشه؟ بهش نگاه بد بشه... چون منفورترین حل ...

نه من اینارو نگفتم

حرفِ من این بود شما گفتی چرا هنوز قبیحِ...

هرچن بنظرم قبل از قبیح بودن ناراحت کنندس

که ببینی یه انسان تو یکی از مهم ترین تصمیماتِ زندگیش شکست خورده

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
تو که تهِ زندگیِ طرفو دراوردی😝😝😝 بشین یه چایی باهاش بخور بعد برو

الانم دارم چاي ميخورم

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
مگه هرکی مطلقهشد اشتباه کرده؟  🤭

اره دیگه

به هرحال یا انتخاب اشتباه کرده یا مرتکب اشتباهی شده که منجر شده به طلاق

طلاق که پیروزی نیست

یک شکسته توی زندگی

اما باید اینجوری بهش نگاه کرد که هر کسی ممکنه اشتباه کنه و مساله ی خاصی نیست

طلاق منفور ترین حلال خداست  بخاطره همین

والا نگاه ما به حرام های خدا داره عادی میشه و کلاس هم داره حالا این شد منفور ترین حلال خدا

اورانیوم غنی شده تا حالا دیدین؟بزنید روش تا ببینید😂😂
میشه بگین چندسالتونه الان مشکلی ندارید؟ چه طورباهاش کناراومدید

من 21 سالمه البته برج 5 طلاقمو میگیرم.دادگاهم برج 5...من شوهرم خیانت کرد و پشیمونم نبود منم از زندگیش اومدم بیرون..کنار اومدم دیگ سعی میکنم فراموشش کنم

من که نگاه خاصی ندارم راستش اصلا برام مهم نیست

ولی تو شهرای کوچیک واسه کار کردن مشکل براشون پیش میاد مثلا یکی از همکارای مامانم مطلقه هست و 35 سالشه مامانم میگه مردا خیلی بنده خدارو اذیت میکنن

هي بخواهيم و رسيدن نتوانيم که چه...