سلام عزیزم
من دیشبمهمون داشتم اتفاقا درست کردم منم شیرین درست میکنم عالی میشه طعمش
من برای ۳۰۰ گرم گردو، اول پیاز داغ میکنم، (پیازو رنده میکنم البته) بعد گردوهای چرخ شده رو هم میریزم یه تفت میدم و یکم نمک و زرد چوبه، یکم که رنگش عوض شد آب بریز و بزار دو ساعت رو شعله کم بپزه.
بعد دو قاشق پر رب گوجه یه قاشق پر رب انار سه تا ق سرکه و دو ق شکر رو توی ماهیتایه ی جدا با روغن سرخ کن و بریز توی خورشت و بزار یکم بمونه و دوباره بچش اگه شیرینی اش کم بود شکر
و ترشی اش کم بود رب انار یا یکم سرکه بریز ، دیگه خودت تشخیص میدی