2777
2789

گردو رو آسیاب کن بعد تفت بده باشعله کم  توو قابلمه بعد که بوش بلند شد آب بریز بزار بپزه بعد گوشت قلقلی درست کن پیاز آبگرفته با گوشتو نمکو فلفل ورز بده قلقلی کن یه تفت بده بزار کنار رب انارتو شکر و کمی آبلیمو بزن و شیرینیشو اندازه کن و قلقلیاتو بریز بزار بجوشه و جا بیوفته.

فقط گردوتو از صبح بزار بپزه برای شام تا قشنگ یه وجب روغن روش بندازه

💏

گردو رو چرخ کن کاملا،

یک عدد پیازو ریز یا رنده کن سرخ کن(برای خوش طعم شدن یک عدد هویج و رنده ریز بزن  و با پیاز تفت بده ،طعم فسنجون و عالی میکنه) بعدگردو رو بهش اضافه کن چند دقیقه تفت بده تا روغن گردو در بیاد بعد نمک و فلفل و کمی زردچوبه بزن و تقریبا بسته به میزان گردو حدودا ۳ الی ۲ لیوان آب سرد بریز،حرارت رو زیاد کن جوش که آمد کم کم کن حرارتو،بعد دو ساعت از پخت ۳ الی ۴ قاشق رب انار ملس یا ترشو بریز با دو سه تا قاشق شکر(یکم بچش تا اندازه ای که مورد پسندت بود) ،گوشت چرخ کردتو که با ۱ پیاز آب گرفته و ادویه و نمک ورز دادی و قل قلی کردی تو کمی روغن یه تفت کوچولو بده بریز تو خورش درشو ببند بزار دو ساعت دیگه ریز بپزه،این روش و درست کنی فسنجونات معرکه میشه

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گردو رو چرخ کن کاملا، یک عدد پیازو ریز یا رنده کن سرخ کن(برای خوش طعم شدن یک عدد هویج و رنده ریز بز ...

میزان اب ۳ الی ۴لیوان.راز خوب جا افتادنش هم اینه که زیرش کم باشه و یه قل ریز بخوره حدودا بعد ۴ساعت امادس ولی بیشتر هم بپزه خوبه،اولش زیاد آب بریزی مجبوری بزاری هی بپزه تا جا بیوفته ولی اب اندازه بریزی سر موقع حاضره

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

سلام عزیزم 

من دیشبمهمون داشتم اتفاقا درست کردم منم شیرین درست میکنم عالی میشه طعمش

من برای ۳۰۰ گرم گردو، اول پیاز داغ میکنم، (پیازو رنده میکنم البته) بعد گردوهای چرخ شده رو هم میریزم یه تفت میدم و یکم نمک و زرد چوبه، یکم که رنگش عوض شد آب بریز و بزار دو ساعت رو شعله کم بپزه. 

بعد دو قاشق پر رب گوجه یه قاشق پر رب انار سه تا ق سرکه و دو ق شکر رو توی ماهیتایه ی جدا با روغن سرخ کن و بریز توی خورشت و بزار یکم بمونه و دوباره بچش اگه شیرینی اش کم بود شکر 

و ترشی اش کم بود رب انار یا یکم سرکه بریز ، دیگه خودت تشخیص میدی

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺

اینم عکسشه