2777
2789
تعجبم اينه چطور تا حالا اشكام خشك نشده هر روز هر روز شايد به اندازه يك استكان اشك ميريزم هر كدوم هم ...

خدا رحمت کنه پدرتو عزیزم. 

سوره والعصر مرتب بخون و وقتی میری حمام غسل صبر کن

98/11/1 شروع رژیم، وزن شروع 75/5، 98/12/1 وزن فعلی 71/5،  وزن هدف60 کیلو
منطقیه دوس دارم از کسایی که عذاب داده شدنم بدونم اگه خواستی واسم تعریف کن

عزیزم دوست خودم این اتفاق براشون افتاد و بعد از پنج سال متاسفانه عید امسال دوباره فوت شدن😭

ایشون توی ای سی یو بستری بودن 

میگفتن که زمانی که من توی ای سی یو بودم دو نفر فوت شدن و من مردن اونارو دیدم

یکیشون ظاهرا ادم خوبی بوده 

میگفت با چه جلال و شکوه و عزت و احترامی بردنش 

اما اون یکی ظاهرا گناهکار بوده میگفت جوری جونشو گرفتن و روحشو بردن که من وحشت کردم و خیلی ترسناک بوده 

موقع مرگ خودش که میرسه میان دنبالش که دوستم میترسه 

میگه یه اقایی اومده و نذاشته ببرنش 

و گفته که من پسر فاطمه ام براش عمر دوباره گرفتم😥

دوستم به شدت عاشق امام حسنه و امام حسن واسطه شدن و برگشتن به دنیا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منطقیه دوس دارم از کسایی که عذاب داده شدنم بدونم اگه خواستی واسم تعریف کن

یه پسره هم فکر میکنم امریکایی بودن ایشون 

دوبار مرگ رو تجربه میکنه و برمیگرده

یکبار در بچگی که توی استخر دوستاش باهاش شوخی میکنن نمیذارن از زیر اب بیاد بیرون و میمیره 

و اینطوز توصیف کرده بود که از یه تونلی رو شده که خیلی قشنگ بوده و تهش به یه نور بسیار زیبا رسیده بود که ۱۲ نفر رو میبینه 

که اونا بهش میگن باید برگردی 

میگه نمیخوام برگردم ولی میگن که زمان تو هنوز نرسیده

برمیگرده و بعد از چند سال طی یه سری اتفاقات سختی که براش می افته تصمیم به خودکشی میگیره که بازم بره به اون حای قشنگ 

اما وقتی خود کشی میکنه این بار میبرنش به جهنم و عذاب های زیادی میکشه و بسیار وحشتناک 

که باز هم همون نور ها میان و نجاتش میدن و برمیگرده به دنیا و زندگیش رو اصلاح میکنه 

و تنها کسی رو که دیدم هم بهشت رو دیده و هم جهنم رو ایشون بودن 

و موارد خیلی زیاد دیگه

یه پسره هم فکر میکنم امریکایی بودن ایشون  دوبار مرگ رو تجربه میکنه و برمیگرده یکبار در بچگی ک ...

جالبه ممنون

انسانها چیزهای ساخته و پرداخته از دکان می خرند اما چون کاسبی نیست که دوست بفروشد آدمها بی دوست و آشنا مانده اند!
فشار قبر چیست؟ بخونید خیلی جالبه 👌🏻 استادالهی قمشه ای، فیلسوف بزرگ جهانی اینگونه میگوید: ...

چقد دقیق

شبیه حرفهایی هست که تجربه گرهای برنامه زندگی پس از زندگی میزنن

دکتر الهی قمشه ای گفتن این مطلب رو؟

وزن اولیه:  85/5 ......84/8....83/8.....وزن هدف: 70
یه پسره هم فکر میکنم امریکایی بودن ایشون  دوبار مرگ رو تجربه میکنه و برمیگرده یکبار در بچگی ک ...

خداوند دوستتون رو قرین رحمت کنن

اونیکه گناهکار بود رو متوجه نشدن گناهانشون چی بود که اینطور عذاب شدن؟

وزن اولیه:  85/5 ......84/8....83/8.....وزن هدف: 70
تعجبم اينه چطور تا حالا اشكام خشك نشده هر روز هر روز شايد به اندازه يك استكان اشك ميريزم هر كدوم هم ...

سلام دوست عزیزم. خدا رحمت کنه پدر تونو. منم الان چهل روزه پدرم به رحمت خدا رفته و دقیقا دقیقا حال شما رو دارم. شما تونستین با مرگ پدرتون کنار بیاین؟منم دارم دق میکنم فقط دارم زجر میکشم

میشه لطفا به منم کمک کنین

سلام دوست عزیزم. خدا رحمت کنه پدر تونو. منم الان چهل روزه پدرم به رحمت خدا رفته و دقیقا دقیقا حال شم ...

اگه از دستم كاري بربياد با كمال ميل

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟   

امشب مادرم فوت کردبراش یه صلوات بفرستین روحش اروم بگیره فاتحه بخونیدبراش به اسم علیه بت کامله😔

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

اگه از دستم كاري بربياد با كمال ميل

۴۰ روز مامانم فوت شده ،تازه بچم دوماهش شده 

دارم دغ میکنم حالم به شدت بده 

چه جوری کنار اومدی با این غم بزرگ ؟؟ چیکار کردی دلت اروم‌شد ؟

۴۰ روز مامانم فوت شده ،تازه بچم دوماهش شده  دارم دغ میکنم حالم به شدت بده  چه جوری کنار ...

خدا رحمت كنه مادرت رو 

ميفهمم حالت رو

يادمه ماه اخر بارداري بچه اولم بود يهو گفتن حال مامان بده بعد يكي از فاميلامون  دكتر داخلي بود خارج كشور رو خط با داداشم داشتم حرف ميزدم كه اونم اومد حالت كنفرانس  ولي نميدونست منم هستم ازمايش و عكسا رو ديده بود و داشت توضيحات ميداد كه اره وضع خرابه و چون معده هست ممكنه حتي به يك ماه هم نرسه به فلاني هم نگيد چون حامله است حالا من خودم داشتم ميشنيدم اوقدر حالم بد شده بود كهحس ميكردم بچه از دهنم داره مياد بيرون هي سعي ميكردم اروم كنم خودمو 

بچه مثل مار تو شكمم پيچ ميخورد خيلي ترسناك بود

منتها بعد معلوم شد همه چي اشتباه بوده و با دارو مشكل حل شد اومدن اينجا هم ازمايش دادن و خدا رو شكر چيزينبود

ميدونم چقدر وحشتناكه تحملش من خودم بعد دو سال و نيم هنوز كنار نيومدم ولي زندگي جريان داره هيچ كاريش نميشه كرد مخصوصا الان كه شما بچه كوچيك داري و مسلما شير خودت رو ميدي اون بچه اذيت ميشه و مادرتون راضي به اينكار نيست 

فقط تنها راهش شايد اين باشه كه غم و غصه رو نريزي تو خودت گريه بكن حرف بزن جيغ بكش اگه ارومت ميكنه من تو ماشين وسط جاده يهو شروع ميكردم جيغ كشيدن  (اينجا كسي نميشنيد صدامو ) منتها هنوزم اروم نشدم فعلا هم با قرص ميگذرونم دو سال هست كه مرتب دارم قرصا رو استفاده ميكنم

چند ماه اول خيلي سخت بود نميتونستم بخوابم همش گريه ميكردم بعد افتادم به تماشاي فيلم پشت هم سريال و فيلم ميديدم تا از فرط خستگي غش ميكردم اگه وقفه مينداختم يهو انگار برميگشتم به دنياي واقعي و دوباره درد و غم و غصه هام شروع ميشد

هنوز حرف بابا كه ميشه غم عالم ميريزه تو دلم بدون اختيار به گريه ميفتم دردي هست كه هيچوقت تموم نميشه و فراموش نشدني هست

اينا تجربيات من بود يه چيز ديگه كه وقتي گريه زاري ميكردم تو خلوت خودم دخترم اگه متوجه ميشد بدو بدو ميومد پيشم كه مثلا منو اروم كنه مجبور بودم بخاطر ارامش اون خودم رو اروم كنم

با بچه ات حرف بزن انگار ادم بزرگه از خاطرات مادرت بگو شايد باعث بشه تخليه شي و درونت اروم بگيره و زودتر برگردي به جريان عادي زندگي

اميدوارم ارامش بهت برگرده 

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟   

یه خانم مهربانی هستن که از طریق مدیتیشن ارتباط میگیره با عزیزتون و پیغامشو با چنتا نشونه ازش بهتون میده،

کاملآ رایگان هست لطفشون و برای رضای خدا

بنده اینجا آدرس کانال تلگرام شون رو میذارم،

گروه ارتباط با درگذشتگان 

Medyom7yar

با اجازه بازماندگان ،بعضی از تجارب رو هم تو کانالشون گذاشتن که بسیار جالب و تاثیرگذاره 

در صورتی که خودتون یا اطرافیان تون نیاز به ارتباط با عزیزان درگذشته داشتید ،ثواب داره،