2777
2789

یه مستند دیدم که توش زنی که از مرگ برگشته بود تجربه شو تعریف میکرد

میگفت از جسمم جدا شدم و روحم پرواز میکرد همینطور میرفتم بالا تا اینکه رسیدم به یه طبیعت قشنگ و دوتا راهنما با لباسای سفید و چهره ی آرامش بخش کنارم ظاهر شدن همینجوری میرفتیم که بهم گفتن میتونی تصمیم بگیری بمونی یا برگردی اونم تصمیم گرفت برگرده

سر زایمانش ۳ دقیقه علائم حیاطیش قطع شده بودن

این زن خارجی بود و پیرو هیچ دینی نبود

خیلی دوس دارم باور کنم واقعا زندگی بعد از مرگ اینقدر خوبه ولی خب با چیزایی که ما از بچگی شنیدیم مغایرت نداره

انسانها چیزهای ساخته و پرداخته از دکان می خرند اما چون کاسبی نیست که دوست بفروشد آدمها بی دوست و آشنا مانده اند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مستند دیدم که توش زنی که از مرگ برگشته بود تجربه شو تعریف میکرد میگفت از جسمم جدا شدم و روحم پرو ...

عزیزم هر زنی که سر زایمان از دنیا بره شهید حساب میشه 

من تجربه های نزدیک به مرگ بسیاری رو خوندم و دو نفر از نزدیک دیدم و یک نفر هم کاملا باهاش صحبت کردم در این مورد 

کسانی که گناهکار بودن هم عذاب شدن

این حالاتی که شما گفتین برای هر کسی نیست

عزیزم هر زنی که سر زایمان از دنیا بره شهید حساب میشه  من تجربه های نزدیک به مرگ بسیاری رو خ ...

منطقیه

دوس دارم از کسایی که عذاب داده شدنم بدونم اگه خواستی واسم تعریف کن

انسانها چیزهای ساخته و پرداخته از دکان می خرند اما چون کاسبی نیست که دوست بفروشد آدمها بی دوست و آشنا مانده اند!
فقط میدونم قبرستون ها شبا جو سنگینی داره،مخوف و تاریک انگار مرده ها اواره هستن صدا میکنن.داد میزنن ...

پس بخاطر همينه كه مامانم به داداشام گفته شبا نريد سر خاك

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟   
فک  میکنپ وارد ی دنیای بزرگ تر و قشنگ تر میشیم دیگه دردی و حس نمیکنم و نفس ها م راحت تر میره ب ...

فکر نکنم همه رفتگانو و دا رو ببینی 

خدا که جسم نیست دیده بشه مثل عقل یا شعور باید حسش کنیم 

ممنون

اصلا نميتونم فراموش كنم دارم رواني ميشم ارام بخشم ميخورم فايده نميكنه قرار بود شوهرم نوبت بگيره برم دكتر 

همش يه بغضي تو گلومه  درد دارم درد

چطور يهو خونه زندگيمون پاشيد

چقدر خوش بوديم تازه دو سه سال بودهمه ميتونستيم دور هم جمع بشيم و هر هر و كر كر بكنيم  بعد اين همهسال يعني همين يكي  دو ماه در سال هم زياد بود برامون؟

يعني بنده خدا لياقت اينو نداشت يه چند سال سبك باشه و لذت ببره 

تازه همه جابجا شده بوديم اونم نهكامل كامل هنوز خواهرم نرفته بود سر خونه زندگيش 

تازه دنبال خونه ميگشتن براش

واي  ميخواستن عروسي رو بندازن برا امسال كه من مخالفت كردم گفتم مراسم رو بگيريد و تموم كنيد بخاطر اينكه مادر شوهره وضعش ناجور بود

خدايا اين همه ادم زخم و زيلي ارزوي مرگ دارن تو انگشتت چرخيد و چرخيد نشونه رفت رو باباي من كه ازارش به كسي نميرسيد خودش كاراي خودشو ميكرد مراقب همه بود و در خونه هم همش به شادي باز بود

تو خونمون شايد بيشتر از ٣٠-٤٠ تا مراسم عروسي برگزار شده چرا بايد درش به اين زودي به عزا باز ميشد چرا بايد پرده سياه ميزدن به سردرش

اخ كه دلم داره ميتركه

تعجبم اينه چطور تا حالا اشكام خشك نشده هر روز هر روز شايد به اندازه يك استكان اشك ميريزم هر كدوم هم به چه بزرگي

چطور خشك نشده در عجبم

تازه اين وسط چند تا مراسم شادي هم بردن منو تولد و جشن و … 

انگار نه انگار تازه بدتر هم ميشم