2777
2789
عنوان

تکلیف طلاهای زن هنگام طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 20478 بازدید | 70 پست
مشکل شوهرت چیه که نمیخواد باهات زندگی کنه؟ گفته مهریتو میدم ؟

بهونه های الکی،میگه بهم زور میگی،به حرفم گوش نمیدی،در صورتی که من واقعا همه کارامو با نظر و اجازه ایشون انجام میدادم

من که کاری نمیکنم،منتظرم خودش اقدام کنه واسه هر کاری،فقط میخوام بدونم چی حقمه

من بهت گفتم 

خانم .

خانومی

خواهرم

برادرم

در مورد مهریه و نفقه حتما تا فردا کلی مطالعه کن

مهریه و نفقه و حقته

اما نفقه یکم پیچیده هستش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا زن هیچ وقت نمیتونه درخواست طلاق بده فقط میتونی مهریه اجرا بزاری دوما ..دو تا راه داری .اصلا گ ...

عزیزم  من زیاد سر در نمیارم نفقه چه فرقی با مهریه داره یا اصلا چیه ؟ 

زمان می بلعد و می بلعد و چیزی باقی نمی گذارد ......                                           

مهریه همونه که تو عقدنامه ذکر میکنن و مقدار مشخص شده و مرد باید بده،و نفقه خرج روزانه زن،مثل خورد و خوراک و پوشاک و.....

نفقه .میشه .خرجی تو .مثل پوشاک و خوراک و بیمه و تمام نیازهای مالی که وظیفه شوهر هستش و در صورتی که از شوهرت تمکین نکنی و عدم تمکینت ثابت بشه .بهت نفقه تعلق نمیگیره

نظریه اداره کل حقوقی قوه قضائیه: «چنانچه احراز شود که تحویل طلا و جواهرات خریداری‌ شده برای زوجه یا زوج به عنوان هبه یا عاریه در اختیار طرف مقابل گذاشته شده است در صورت اول با توجه به ماده ۸۰۳ قانون مدنی و رعایت بندهای ذیل آن و در صورت دوم با در نظر گرفتن مقررات مربوط به عاریت قابل استرداد است. اما اگر ثابت شود که اشیای مذکور به صورت هبه معوض رد و بدل شده است در این صورت قابل استرداد نخواهد بود.»

مهریه همونه که تو عقدنامه ذکر میکنن و مقدار مشخص شده و مرد باید بده،و نفقه خرج روزانه زن،مثل خورد و ...

اهان

نفقه .میشه .خرجی تو .مثل پوشاک و خوراک و بیمه و تمام نیازهای مالی که وظیفه شوهر هستش و در صورتی که ا ...

ممنونم عذر میخوام دقت نکردم اقا هستین ؟

دوست عزیز اطلاعات حقوقی نداری باعث گمراهی دیگران نشو اینجا زندگی ادم ها از هم میپاشه

چند سال دادگاه رفتی؟؟؟

اندازه ی من دادگاه رفتی

من با ده ها وکیل در مورد یک سوال که ازشون کمک میگرفتم .همشون حرفهای مختلف میزدن و من خودم کار خودمو انجام میدادم

من خودم فوق لیسانس حقوقم و کا اموز وکالت

شما تازه کاراموز هستی

از شما حرفه تر بودن که سوال میکردم .جواب های دقیق نمیتونستن بده

کلی هنوز کار داری

من گفتم .برای یک موضوع .با حداقل 8 الی 15 تا وکیل سوال میکردم

من به نتیجه ای رسیدم

وکیل های سن بالا .اقایون . اینها واقعا راه رو بلد هستن