2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی دعاهای معتبر از 14 معصوم هست چرا بری سراغ دعا نویس؟؟؟؟ یه سر به فهرست کتاب مفاتیح الجنان بزن..برای هرررررر چیزی که فکرشو بکنی دعا پیدا میکنی.

اصلا شما فرض کن یه دعا نویس مسلمون و خوب و مومن هم پیدا کردی، از 14 معصوم هم مسلمونتر و خوبتر و مومنتره؟!

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
اره منم شنیدم برا خودشون کارسازنیس

بله چون نمیخوان پای اجنه رو به زندگی دختر خودشون باز کنن. وگرنه مگه معصومین برای بچه خودشون دعا نمیکردن؟ مگه امام رضا حرز ننوشت و به گردن پسرش نیاداخت؟ حرز امام جواد بهترین چیزیه که ماها هم میتونیم بنویسیم برای بچه هامون 

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
دعانویس اگه خوب بود اول برای خودش دعا مینوشت تا از بی پولی نجات پیدا کنه و مردم بدبخت رو سرکیسه نکنه ...

باو توروخدا دست بردارید از این افکار های مزخرفتون.ببین تویی که میگی دعانویس اگه خوب بود یه فکری برا خودش میکرد مگه نمیکنه؟؟وقتی دعا نویسی روزی هزارنفر میرن پیشش اون هزار نفر اگه هر کدوم حداقل پنجاه تومن بدند این خودش خوب نیس؟؟تا یکی میاد یه تایپ میزنه که دعا نویس میخوام زرتی نپرید بگید خدا هست.اگه دعانویس میشناسید بهش معرفی اگرهم که نه برووو

دعا نویس خوب فقط مریم خانوم

‌09379570528

واقعی ترینه و کلاهبردار نیست

منم از نی نی سایت پیدا کردمش

حلالش باشه به جان دو تا بچه هام قسم معجزه ازش دیدم همه کار و زندگیمو درست کرده مدیونشم که دارم اینجا میگم

‌09379570528

به قران تبلیغ الکی نمیکنم دارم جون بچه هامو قسم میخورم با چشم دیدم کفش جلو پاهاش جفت میشه

موکل داره همه کارم میکنه

‌09379570528

هرکاری ازش بر میاد و ردخور نداره

منم دارم میگم که اونایی که مشکل دارن گره از کارشون باز بشه انشاالله

والا همشون کلاه بردارن ،به اسم صبی و کلیمی کلی پول از ادم می گیرن،من یه خانمی می شناسم فال قهوه و فال های دیگه ترکیبی میگیره کارش حرف نداره هر چی میگه میشه مناسب هم میگیره شمارشو می ذارم شاید کسی گرفتار باشه  ۰۹۱۷۸۲۶۰۴۵۹