2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه حاج آقایی رو میشناسم بنام حاج یوسف که هر کاری ازش بر میاد و با دعا و طلسم میتونه تمام خواسته هارو برآورده کنه

09027578921

عشقم خیلی مغرور بود و ترکم کرد بازگشت معشوق گرفتم و طلسم ازدواج اومد به دست و پام افتاد و ازدواج کردیم هنوزم مثل موم تو دستمه و شوهرم شده و رو حرفم حرف نمیزنه

خواهرم داشت شوهرش طلاقش میداد،با طلسم های حاج یوسف الان کف پای خواهرم ماچ میکنه و بدون زنش نفس نمی‌کشه

برای خواهر شوهرم بخت گشایی کرد،یه عالمه خواستگارای خوب و پولدار براش اومد و ازدواج کرد

به قرآن قسم من جوری بهش اطمینان دارم که بدون مشورت با حاجی هیچ کاری نمیکنم

شمارش اینه

09027578921          

09027578921                  

09027578921                

عزیزان باتوجه به حرفای شما فقط میتونم بگم خدا وجودداره دعا هم وجودداره اثرداره و خوب عمل میکنه قابل توجه دوستانی که میگن دعانویسا اگر بیل زنن چراباغچه خودشون بیل نمیزنن بگم دعانویساالبته بعضیاشون که واقعا حقیقی هستن نمیتونن واسه خودشون خانوادشون بزنن فقط فامیلهای دورشون میتونن کارساز باشن وگرنه به هیچ صراطی واسه خودشون عمل نمیکنه درضمن من خودم بختم بسته بود البته بیناموس آشنا بود واسه کل خونوادم زده بود هرجارفتم باطل میشد میگفتن بازه اما ی مشکلی این وسط هست آخر با۱دعانویس کلیمی عراقی اشناشدم سرکتاب هزینه شد۱۰۰تومن بهش دادم بهم کل زندگیموگفت از رو قرآن  اهل گرفتن پول نیست اما واسه باطل کردن دعاهاباید وسیله میخرید هزینه وسایل دادم باطل کرد دعا نوشت فرستاد انجام دادم عزیزان دعا وجودداره اونو شوخی نگیرید من چندین بارازش سرکتاب گرفتم راجب خونوادم عشقم همش حقیقت داره ی مورد شنیدم که با عکس عشقم اونوبیقرارمیکنم بهش گفتم گفت این تو قرآن نیومده حرامه گناهه انجام بدی تاوان داره اما گفت اگر عاشق کسی هستی باعکستون ازراه حلال میشه جفت کرد زن دایی من دعا کلیمی کرد بختمون بست اونم ازراه حرام نجس بازی اما سید کمکم کرد اروم شدم الان همون بلاسرمااورده سرخودش خونوادش اومده اینجاخدامحکم چوبشوزد فکرنکنید دعا نیست همه مردم ازراه همین قرآن به صدمدل بد دعابدزدن کسی که میگه باید فلان شب بدنت لخت باشه اصلا وجودنداره بزرگترین گناهه اگر واقعا قلبا کسی گیرداره سید میگه اول آخر خداست من واسطه هستم ۰۹۳۸۲۸۵۸۴۱۳خطشه دست دخترش پیام بدید یا زنگ بزنید ایشالا مشکلتون حل میشه

عزیزان باتوجه به حرفای شما فقط میتونم بگم خدا وجودداره دعا هم وجودداره اثرداره و خوب عمل میکنه قابل ...

سلام دوست عزیز درخواست دوستی دادم بی زحمت سوال داشتم ازتون میشه قبول کنید