2777
2789

من میتونم استاد خودمو معرفی کنم اگه خواستی بگو ادرس اینستاشو بدم بهت

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

[QUOTE=96107935]من میتونم استاد خودمو معرفی کنم اگه خواستی بگو ادرس اینستاشو بدم بهت[/Q

از هزینه تدریسشون اطلاع داری؟ اگه آدرسشو بدی ممنون میشم

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بیس زبانت خووبه سلف استادی کن  ویدیوهای سایمونو ببین  من خیلی کلاس رفتم اخرم دارم وی ...

بیس زبانم خوبه، اسپیکینگ و لیستیگ باید قوی بشه، سایمون کیه؟ از کجا دانلود کنم؟

[QUOTE=96107935]من میتونم استاد خودمو معرفی کنم اگه خواستی بگو ادرس اینستاشو بدم بهت[/Q از هزینه تد ...

https://www.instagram.com/ostad_farhad/

این پیج اینستاشه 

هزینه هاشو اطلاع ندارم ولی مطمئنم منصفانه میگیره

پست اخرشو ببین تو پیجش

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
استاد مهران داوری بهترین استاد آیلتس در اصفهان هستن که آموزشگاه پارت رو دارن و بقیه اساتید آموزشگاه ...

۲ترم دوره های پبری آیلتس آموزشگاه پارت رفتم

ممنون از کامنتتون