2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوووووشششششش به حالتون به قران قسم    

بله متوجه منظور شدم   

ولی به هر حال کسی بخواد بیاد یزد بومگردی های قشنگی تاسیس شدن که امکانات خوبی هم در اختیار مسافران میگذارن 

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
بله متوجه منظور شدم     ولی به هر حال کسی بخواد بیاد یزد بومگردی های قشنگی تاسیس شدن که ...

اطلاع دارید ممکنه شبی چقد بگیرن؟؟ اما دلم میخواست یه جای خلوت باشم . اینجاها که بری با یه راهنما راه میوفتن و مجبورت میکنن که اونجاهایی که اونا میگن بری .دلم میخواست جای خلوت و به اختیار خود ادم باشه .اخرشم میمیرم و ارزوی یزد رفتن و به گور میبرم     

اطلاع دارید ممکنه شبی چقد بگیرن؟؟ اما دلم میخواست یه جای خلوت باشم . اینجاها که بری با یه راهنما راه ...

نه راهنما بستگی داره خودت بخوای یا نه الان که خلوته و شبی 40-50 هم گیر میاد اما وقت شلوغی 80 به بالا هست من اردکان هستم اینجا بومگردیا فعلا خلوته و کسی هم دنبالت راه نمیفته ولی شروع فصل گردشگری یزد اواخر شهریور به بعده نوروز که اوجشه ولی هم خلوتی و هم هوای عالی بخواید یا اواخر مهر باید بیاید یا بعد از تعطیلات نوروز

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
یزدیا ادمهای همیشه شادی هستن؟؟؟؟؟؟به نظر میاد کلا نظر کرده خدایی هستن . کلا هیچیشون نیست .خوششون باش ...

شما از اون اصفهانیهایی هستی که از یزدیا خوشت نمیاد ؟

شما از اون اصفهانیهایی هستی که از یزدیا خوشت نمیاد ؟

از نظر من اینا خوبیاتون بود که عرض کردم فکر کنم سوتفاهم شده اجی. به امام حسین من عاشق یزد و لهجشون و شهرشون و مردمانشونم . اون نوحه های هماهنگ که میخونید ادم دلش غش میره

از نظر من اینا خوبیاتون بود که عرض کردم فکر کنم سوتفاهم شده اجی. به امام حسین من عاشق یزد و لهجشون و ...

ممنون نظر لطفتونه بلاخره اونم حس من بود که ممکنه اشتباه باشه 

من پیج گردشگری برای شهر خودمون دارم خواستید مراجعه کنید سوال درمورد اقامتگاها داشتید همونجا بپرسید 

آدرس پیجم chakchak1197

ممنون نظر لطفتونه بلاخره اونم حس من بود که ممکنه اشتباه باشه  من پیج گردشگری برای شهر خودمون د ...

این پیج مال تل گرام و اینستاگرام و .. هست اجی؟؟زیاد از تکنولوزی و فضای مجازی سردر نمیارم. باید چکار کنم که برم توی پیجتون؟؟ 

ممنون نظر لطفتونه بلاخره اونم حس من بود که ممکنه اشتباه باشه  من پیج گردشگری برای شهر خودمون د ...

اون دختر  کوچولویی که لباس صورتی داره دختر خانوم شماست؟؟ ؟؟خدا حفظش کنه ماشالله

این پیج مال تل گرام و اینستاگرام و .. هست اجی؟؟زیاد از تکنولوزی و فضای مجازی سردر نمیارم. باید چکار ...

برا اینستا هست تو قسمت سرچ اینستا این آدرس رو بنویسید پیج رو میاره برید تو پیج برای اینکه بمونه تو صفحه اصلیتون باید رو دکمه فالو بزنید

اون دختر  کوچولویی که لباس صورتی داره دختر خانوم شماست؟؟ ؟؟خدا حفظش کنه ماشالله

بله ممنون