2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا شب خوبه 

خنک نیست ولی میشه تحمل کرد برا خوابیدن شب

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم

اخ اسم یزد که میاد من میخوام جون بدم کاشکی یه یزدی یه بارم شده مارو به شهرشون دعوت کنه از بچگی ارزو داشتم یزدو ببینم . برا لهجشون میمیرم . خدا حفظشون کنه. ارزو دارم ده روز کسی کارم نداشته باشه برم یزد و شبای کویرشو و مردمشو و لهجشونو ...ببینم و لذت ببرم. 

اخ اسم یزد که میاد من میخوام جون بدم کاشکی یه یزدی یه بارم شده مارو به شهرشون دعوت کنه از بچگی ارزو ...

برا کدوم شهری عزیزم ؟

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
اخ اسم یزد که میاد من میخوام جون بدم کاشکی یه یزدی یه بارم شده مارو به شهرشون دعوت کنه از بچگی ارزو ...

حالا من آرزو دارم قم زندگی کنم،فقط بخاطر حرم،هرروز برم حرم زیارت،وااای خدا کاش شدنی بود😢😞

آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.
حالا من آرزو دارم قم زندگی کنم،فقط بخاطر حرم،هرروز برم حرم زیارت،وااای خدا کاش شدنی بود😢😞

ای گفتید اونم حال خودشو داره .اما  اقاااا اقاااا اقاااا یکی منو دعوت کنه بیام یزد دو میلیون بهش میدم وجدانا. اقااا اقااا   

اصفهانم . وا حسرتا از ندیدن یزد وااا مصیبتا از ندیدن یزد وا اصفا از ندیدن یزد وا....    

اصفهان که همین کناره چطور تا الان نیومدی ؟

اصفهان که همین کناره چطور تا الان نیومدی ؟

والا جا ندارم برا شب خوابیدن.حالا شایدم بیام مهمونخونه های ارتش جام بدن ممکنه عایا جام بدن یا ممکن نیست جام بدن عایا؟؟؟؟؟

شما یزدی هستید ؟؟؟

بله

والا جا ندارم برا شب خوابیدن.حالا شایدم بیام مهمونخونه های ارتش جام بدن ممکنه عایا جام بدن یا ممکن ن ...

مهمون خونه های ارتش ؟ عجبا ؟