2777
2789
عنوان

بیاین نظر بدین در مورد چیدمان خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 2863 بازدید | 143 پست
ن نمیشع بابا جا دخترم هی از پله ها بالا میره میخوره ب اتو بعدشم سه تا جارو هستش جارو شارژی هم هست تو ...

ببخشیدا ،ناراحت نشو ولی شما که جات کوچیکه جرا اییییین همه وسیله داری عزیزم ؟

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مررسی 

من تو ام یا تو منی 

کپی مال منه   

خوشحال شدم دیدم یکی دیگه داره😁😁

مارکش آزور هست

به زودی 😍😍حتما حتما در این مکان تیکر بارداری واقعی نصب میگردد😁😍😍😍😍😍😍😍 اهای شمایی که داری این امضا رو میخونی انشاالله به زودی بی بی چکت مثبت بشه😁 حتی شما دوست عزیز مجرد🤦‍♀️😊 البته اول ازدواج (یه صلوات  مهمونم کن مرسی)
اصلا تو اشپزخونه جا نمیشه اول گذاشتم بعد گازم جا نمیشد بذارم اونجا هم ک شما فک میکنی خالیه ماشین لبا ...

یعنی اون احمقی که اشپزخونه رو ساخته جابرای یخچال درنیاورده?تو عصر غارها ساخته خونه رو?

وسایل برقی نیس فلاکس کلمن و سبزی خورد کنه خب زشته فلاکس و اینارو  بزارم رو یخچال .الان رو یخچال ...

ولی بهتر از جا کفشیه منم جا ندارم رو یخچال گذاشتم عیب نیس بنظر من

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😍دخترم قربون صدای قلبت برم منو بابایی بی صبرانه منتظرتیم فسقلی ناز ❤
فکرکردم عروسی میخاهی همه وسایلت پیداباشه کلاخیلی بدچیدی  اخه توی پذیرایی که نبایداتووایناباشه ...

خب عزیزم یخچال اگه جا میشد ک من از خدام بود تو اشپز بود بعدشم جارو ها اینارو هم بخدا جا نیس تو اتاق وگرنه میذاشتم مبلاهم ال هستن بهم میچسبن اگه جدا کنی اصلا نمیشه خیلی زشته .

ـ چو خدا بُوَد پَناهَت، به دِلَت غُصّه نَیایَد🌱

یعنی اون احمقی که اشپزخونه رو ساخته جابرای یخچال درنیاورده?تو عصر غارها ساخته خونه رو?

چرا مستاجر قبلی جا شده بود یخچالش ولی خب یخچالش کوچیک بود 

جاکه زیاده پناه برخدا اون خرت و پرتای الکی کنار لباسشویی رو بندازاونور لباسشوییتو بزاراینورتر کنارش ...

خب نمیشع بابا لوله کشی ماشین همونجاس یخچالم بزرگه اصلا کنار ماشین جا نمیشه شما چ جوری میگی جا میشه

چرا آنقدر خرت و پرت اضافی داری

اول این که یک کابینت ساز بیار یه کابینت نزدیک سینتو جمع کنه لباسشویی رو ببری اون ور بجاش یخچال بزاری آشپزخونه

دوم اگه اتو دستی داری کلا اتو پرس رو بردار ببر خونه مادرت یا زیر تخت جمع کن 

اگه زیاد از بخار شو استفاده نمی کنی هم جمعی کن ببر بزار خونه مادری خواهری 

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
خب نمیشع بابا لوله کشی ماشین همونجاس یخچالم بزرگه اصلا کنار ماشین جا نمیشه شما چ جوری میگی جا میشه

مطمئن باش جا می شه 

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞