2777
2789
عنوان

بیاین نظر بدین در مورد چیدمان خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 2863 بازدید | 143 پست
استارتر چندتا مرد نمیتونن یخچالتو از رو‌اوپن رد کنن تو اشپزخونه؟احتمالا اون قسمت پایین جا هست 

اصلا تو اشپزخونه جا نمیشه اول گذاشتم بعد گازم جا نمیشد بذارم اونجا هم ک شما فک میکنی خالیه ماشین لباسشویی هستش 

ـ چو خدا بُوَد پَناهَت، به دِلَت غُصّه نَیایَد🌱

آره سمت چپ میشه گذاشت فکر کنم

اره انگار از در رد نشده پهنه یخچالش ولی از بالای اوپن چند نفر میتونن ردش کنن

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=96102910]اصلا تو اشپزخونه جا نمیشه اول گذاشتم بعد گازم جا نمیشد بذارم اونجا هم ک شما فک میکنی خالیه ماشین لبا ...[/QUOT  

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها
عزیزم فرشات خیلی زیاد اصولا توی سالن دو تا فرش بزرگ یا یکی میندازن به نظرم فرش کوچولو ها رو بردار و ...

خب اخه لخت دوس ندارم .بعدشم اتاقاش کمد نداره وسایل خودم هستش ک جا نیس همین جارو هارو بذارم توش اتاقاش یه جوریه توش پله میخوره هی میره بالاتر .جا نیس توش .یخچالم اصلا تو اشپزخونه جا نشد وگرنه میذاشتم جا کفشی هم جای دیگه نداشتم وگرنه میذاشتم

اره انگار از در رد نشده پهنه یخچالش ولی از بالای اوپن چند نفر میتونن ردش کنن

ن از درش رد میشه ولی جا نیس ک بذارم تو اشپز صب کنزد دخترم بخابه قشنگ از داخلش میفرستم تا ببینید جا نیس

ببین اشپرخونه که کوچیکه و باهاش کاری نداریم.

پردهدهای جلو در رو عوض کن،از این ریسه ها بخر خوشگلتر میشه.

مبلهات رو روبروی هم بزار خوشگلتر میشه که تلویزیون بره جلوی پرده،البته اگه نور پنجره ها برای دیدن تلویزیون اذیت نمیکنه. وگرنه جای  مبلهاتو و تلویزیون رو عوض کن.

اون پوستر کنار پرده بالای بوفه رو بردار.

حداقل جاروبرقی رو بزار زیر میز ناهارخوری که اینجوری وسط خونه ولو نباشه.

اون وسایل بالای جاکفشی هم بردار.

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
خب اخه لخت دوس ندارم .بعدشم اتاقاش کمد نداره وسایل خودم هستش ک جا نیس همین جارو هارو بذارم توش اتاقا ...

اهان عزیزم پس یه کاری میشه کرد اون فرش کوچیکی که روی فرشها انداختی اونو بردار چون روی بقیه فرشهاس همونی که جلوی راهرویی که پرده داره هست رو میگم 

پشتی ها رو بردار،تو اتاق بچین روی هم،لحاف ها و...بذار روش،که فضاي اضافی اشغال نکنه.یا اگه تخت دارین بزار زیر تخت

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
فقط هر کار می کنی یه جا برا اتو و حارو برقی و بخارشو پیدا کن. شده بزار تو بالکن یا پاگرد پله یا زیر ...

اخه اگه جا بود ک میذاشتم لامصب بالکن ک نداره منم طبقه همکف هستم سالنشم کوچیکه .اتاقا هم الان عکس میذارم ببینید جا نیس اصلا

اهان عزیزم پس یه کاری میشه کرد اون فرش کوچیکی که روی فرشها انداختی اونو بردار چون روی بقیه فرشهاس هم ...

خوب اونو گذاشته که فرشهاش کثیف نشه،میگه بچه کوچولو داره

پشتی ها رو بردار،تو اتاق بچین روی هم،لحاف ها و...بذار روش،که فضاي اضافی اشغال نکنه.یا اگه تخت دارین ...

طه پشتی رو رو لحاف ها چیدم بقیه جا نشد زیر تخت هم وسایل دیگه هستش و اینکه زیر تخت جا نمیشدن