2777
2789
عنوان

بیاین نظر بدین در مورد چیدمان خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 2863 بازدید | 143 پست
یخچال بزار اینجا از تو پذیرایی ک بهتره؟؟اتو پرس بزار تو اتاق جای پنکه

آره پنکه باز بد نیست تو پذیرایی بذاری

لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه الان میذارم

مرسی مهربون

به زودی 😍😍حتما حتما در این مکان تیکر بارداری واقعی نصب میگردد😁😍😍😍😍😍😍😍 اهای شمایی که داری این امضا رو میخونی انشاالله به زودی بی بی چکت مثبت بشه😁 حتی شما دوست عزیز مجرد🤦‍♀️😊 البته اول ازدواج (یه صلوات  مهمونم کن مرسی)
آره پنکه باز بد نیست تو پذیرایی بذاری

پنکه اک کولر داری جم کن بزار زیر تخت یا پشت کمد

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....

وسایل برقیتو چرا رو جا کفشی گذاشتی رو یخچال بذار اتو جارو برقی هم  هر جور شده تو اتاق جا بده 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😍دخترم قربون صدای قلبت برم منو بابایی بی صبرانه منتظرتیم فسقلی ناز ❤
ن اصلا ندارم حتی واسه اتو هم جا نداشتم

هرچی بچه ها گفتن که گفتی نمیسه خوب خخخخخخخ

حای اتو جارو برقی و بخارشو اصلا تو پذیرایی نیست. حتی اگه اتاقتم شلوغ میکنه بن نظر من باید از اونحا برداری 

اون کمد ته پذیرایی هم روش ظرف چیدی؟

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

وسایل برقیتو چرا رو جا کفشی گذاشتی رو یخچال بذار اتو جارو برقی هم  هر جور شده تو اتاق جا بده&nb ...

وسایل برقی نیس فلاکس کلمن و سبزی خورد کنه خب زشته فلاکس و اینارو  بزارم رو یخچال .الان رو یخچالم ظرفای تو یخچالی هستن

ـ چو خدا بُوَد پَناهَت، به دِلَت غُصّه نَیایَد🌱

اگه اپنو بردارید قشنگ یخچالت پیش ماشین لباسشویی جا میشه.بعد کنار یخچال هم میز ناهارخوریتو بذار

خب من مستاجرم عزیزم نمیشه ک اپن رو بردارم

ـ چو خدا بُوَد پَناهَت، به دِلَت غُصّه نَیایَد🌱

فکرکردم عروسی میخاهی همه وسایلت پیداباشه

کلاخیلی بدچیدی 

اخه توی پذیرایی که نبایداتووایناباشه جمعشون کن

میزناهارخوری رابذارجای یخچال

تلوزیون رابذارجای پرده 

مبل هارابذارجای تلوزیون 

دکورراهم بذارسمت مقابلش توگوشه پرده 

یخچالم بذارتواشپزخانه

اینطورخونه بیشتربهم ریخته بنظرمیرسه 

بعدم همه فکرمیکنن میخاهی وسایلت رانشون بدی