2777
2789
عنوان

بیاین نظر بدین در مورد چیدمان خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 2863 بازدید | 143 پست
میتونی جارو برقی روهم جا بدی جاهست، اونجا ک میز اتو گذاشتی، یه کم جابه جا کن همه چی جا میشه، من تو ی ...

ن نمیشع بابا جا دخترم هی از پله ها بالا میره میخوره ب اتو بعدشم سه تا جارو هستش جارو شارژی هم هست تو عکس نیوفتاده چ جوری سه تا شونو اونجا جا بدم

ـ چو خدا بُوَد پَناهَت، به دِلَت غُصّه نَیایَد🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نچ اون پشت خرت و پرت دیگه گذاشتم 

جا میشه مطمین باش حالا بزار چند وقت دیگه ببین چجوری میچینی همشو   

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها
دیدی توی اشپز جا نیس واسه یخچال

اره دیدم   

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها

بابا چه واجبه وقتی دست و پاتون تنگه انقد وسیله جمع کنین دور خودتون...وای منکه سرم گیج شد...

یکم خلوت کن دخترم دورتو...😀

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
ن نمیشع بابا جا دخترم هی از پله ها بالا میره میخوره ب اتو بعدشم سه تا جارو هستش جارو شارژی هم هست تو ...

یه کم جابه جابشی میشه، شده حتی جلوی کمدی چیزی بذاریم خیلی بهتره از پذیرایی

لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم

استارتر یه خواهش 

یه عکس از اتو پرست برام بزار مرسی

به زودی 😍😍حتما حتما در این مکان تیکر بارداری واقعی نصب میگردد😁😍😍😍😍😍😍😍 اهای شمایی که داری این امضا رو میخونی انشاالله به زودی بی بی چکت مثبت بشه😁 حتی شما دوست عزیز مجرد🤦‍♀️😊 البته اول ازدواج (یه صلوات  مهمونم کن مرسی)
اون طرفی که اپن داره پشت یخچال اون وبردارید یخچال بزارید جاش خیلی خوب میشه شاید کمی از یخچال بیرون ب ...

فکرنکنم متحرک باشه اون...

لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم

گذاشتی صدام کن 

به زودی 😍😍حتما حتما در این مکان تیکر بارداری واقعی نصب میگردد😁😍😍😍😍😍😍😍 اهای شمایی که داری این امضا رو میخونی انشاالله به زودی بی بی چکت مثبت بشه😁 حتی شما دوست عزیز مجرد🤦‍♀️😊 البته اول ازدواج (یه صلوات  مهمونم کن مرسی)

یخچال بزار اینجا از تو پذیرایی ک بهتره؟؟اتو پرس بزار تو اتاق جای پنکه

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....

گذاشتی صدام کن  مرسی