2777
2789
عنوان

بیاین نظر بدین در مورد چیدمان خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 2863 بازدید | 143 پست
اهان عزیزم پس یه کاری میشه کرد اون فرش کوچیکی که روی فرشها انداختی اونو بردار چون روی بقیه فرشهاس هم ...

اخه اونو واسه کثیف نشدن انداختم دم در ورودیه .

ـ چو خدا بُوَد پَناهَت، به دِلَت غُصّه نَیایَد🌱

خب کدوم طرف سالن بذارم جانیس ک

مشلا سمت چپ بزار البته خب جارو و بقیه چیزا هست که اگه یه جایی واسه اونا پیدا کنی خیلی خوب میشه اونوقت همه پشتی ها یه طرف و مبل هم یه طرفه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو یه اتاق نه متری رخت خواب سرویس خوابم کمد لباس اتو جارو برقی و... همه چزو جا دادم کلی هم جا باز شده الانم میخام وسایل های بچمو بچینم توش چون اتاق دیگه ای نداربم!!!!!!

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
ببین اشپرخونه که کوچیکه و باهاش کاری نداریم. پردهدهای جلو در رو عوض کن،از این ریسه ها بخر خوشگلتر م ...

خب وسایل بالای جاکفشی رو کجا بذارم؟؟ جارو برقی هم زیر میز ک زشته بعدشم هی لازمم میشه بخار شو هم ک دستش بزرگه زیر میز بذارم جا نمیشه جارو شارژی هم گذاشتم دخترم هی میرفت زیر میز کخ میریخت ب جارو  هی سرش میخورد ب میز .

عزیزم اشكالي نداره.یه مدت که بگذره خودت میفهمی چجور چیدمان داشته باشی که خونه ات بهتر به نظر برسه

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
من تو یه اتاق نه متری رخت خواب سرویس خوابم کمد لباس اتو جارو برقی و... همه چزو جا دادم کلی هم جا باز ...

چ جوری چیدی؟؟؟صب کن من لکس میدم از اتاقا

منم اولش خیلی بد چیده بودم یه مدت بگذره وسایلو یخورده جابجا کنی خوب میشه سعی کن همچیزو باز بزاری چیدمان جهزیه من خیلی بد بود ولی سه چهار بار که چرخش دادم عالی شد 

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

عکس فرستادی لایکم کن

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها

اون بالا پیش رختخوابهات پشت کمد نی نی جا نیست جارو بخارشو بزاری 

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها

میتونی جارو برقی روهم جا بدی جاهست، اونجا ک میز اتو گذاشتی، یه کم جابه جا کن همه چی جا میشه، من تو یه اتاق خواب کلی چیز جا دادم

لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم