الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من تو یه اتاق نه متری رخت خواب سرویس خوابم کمد لباس اتو جارو برقی و... همه چزو جا دادم کلی هم جا باز شده الانم میخام وسایل های بچمو بچینم توش چون اتاق دیگه ای نداربم!!!!!!
ببین اشپرخونه که کوچیکه و باهاش کاری نداریم. پردهدهای جلو در رو عوض کن،از این ریسه ها بخر خوشگلتر م ...
خب وسایل بالای جاکفشی رو کجا بذارم؟؟ جارو برقی هم زیر میز ک زشته بعدشم هی لازمم میشه بخار شو هم ک دستش بزرگه زیر میز بذارم جا نمیشه جارو شارژی هم گذاشتم دخترم هی میرفت زیر میز کخ میریخت ب جارو هی سرش میخورد ب میز .
عزیزم اشكالي نداره.یه مدت که بگذره خودت میفهمی چجور چیدمان داشته باشی که خونه ات بهتر به نظر برسه
همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️♥️
منم اولش خیلی بد چیده بودم یه مدت بگذره وسایلو یخورده جابجا کنی خوب میشه سعی کن همچیزو باز بزاری چیدمان جهزیه من خیلی بد بود ولی سه چهار بار که چرخش دادم عالی شد
یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها
اون بالا پیش رختخوابهات پشت کمد نی نی جا نیست جارو بخارشو بزاری
یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها