2821
2789
عنوان

به نظرتون حرف من غیر منطقی?

149 بازدید | 13 پست

یکی از اقواممون تصادف کرده می خواستیم بریم دیدنشون بابام به شوهرم زنگ زد که داره ترخیص می سه شما برید خونه دیدنش... داره ترخیص می شه همانا و تا شب موندن همانا ... همه هم رفتن دیدنش... ماتا شب لباس پوشیده دم در نشسته بودیم هم بماند... حالا من تو خودم میگم چرا تو کار ما دخالت کردن ... فوقش می رفتم پنج دقیقه می دیدمش و تمامدیگه... حالاکل هفته مشخص نیس بتونیم بریم یا نه... حرف من غیر منطقیه به نظرتون?

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

می خواستیم بریم دیدن مریض بیمارستان... به ما گفتن داره ترخیص می شه نیاین... بعد خودشون مادرم و خواهرم و... همه رفتن دیدنش... ما هم منتظر که الان میره خونه ، بریم  دیدنش...تا شب ترخیص نشد... ما هم نرفتیم موندیم خونه... 

می خواستیم بریم دیدن مریض بیمارستان... به ما گفتن داره ترخیص می شه نیاین... بعد خودشون مادرم و خواهر ...

معلوم نیست کل هفته دیگه بتونیم بریم یا نه... من می گم چرا تو کار کا دخالت کردن فوقش می رفتیم زود برمی گشتیم دیگه... میگن تو غیر منطقی حرف می زنی... الانم خون داره خونم می خوره...نمی دونم به کی چی بگم.. 

معلوم نیست کل هفته دیگه بتونیم بریم یا نه... من می گم چرا تو کار کا دخالت کردن فوقش می رفتیم زود برم ...

حرفت منطقی هست

رفتارت منطقی نیست

شما یه خانواده مستقل هستید و خودتون باید تصمیم بگیرید کِی،کجا برید

از کسی ناراحت نباش ولی یادت باشه خودت برای خودت تصمیم بگیر

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
اتفاقه دیگه افتاده حالا عیبی نداره که 

همش داره می افته اینش رو مخ من میره... دائم برا ما تصمیم میگیرن... شوهرم پیروی می کنه... منم چیزی بگم اه و نفرینشون پشت سرم...

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792