2777
2789
عنوان

خوشبختم چون خودم میخوام که خوشبخت باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای من الان حتی برای خودم حتی خوراکی های مفرح خریدم ولی بازم یه چیزی کم دارم اه  میگم تفریحم ...

وای من بدون عشق ازدواج کردم همش میگم اگه با عشق بود زندگیم بهتر میشد ولی نگو اینا همش بهونست  سیم پیچی مغز مون جوریه نمیتونیم لذت ببریم 

حرف شما کاملا درسته اما من دیگه انقدر نا امیدم انقدر حالم بده انقدر به خودم امید دادم و نشده  که الان دیگه دوست ندارم و نمی خوام به خودم کمک کنم 

حال من خوب است اما تو باور نکن!
وای من بدون عشق ازدواج کردم همش میگم اگه با عشق بود زندگیم بهتر میشد ولی نگو اینا همش بهونست  س ...

اره همش بهونست خودمون یا غصه گذشته رو میخوریم یا اینده یاد نگرفتیم تو حال زندگی کنیم از داشته همون لذت ببریم هی میگیم ای کاش ای کاش 

بچه یه چیزی دیگه که کنار گذاشتم و بنظرم اثر مثبت گذاشته تو زندگیم حذف مکالمه  های اضافیه که واقعا لازم نمیدونم د تماس باهاشون باشم .فقط با مامانو خواهر و برادر مادر شوهردر تماسم  اونم مکالمه چند دقیقه ای 

خواهشا اگر تایپیکم رو خوندید تا اخر بخونید

عزیزم من تاپیک خوندم ولی اینقد ناامیدیتو نمیفهمم شما مطمن باشید بهترین موقعیت ها رو پیش رو دارید البته اگه مثبت به زندگیت نگاه کنی ولی اگه مبخوای اینقد نا امید باشید عمرا حالتون خوب بشه زندگی انسان بر اساس  تفکرات خوش ساخته میشه .سنی هم ندارید که اصلا این همه نا امیدی رو نمیفهمن.

وای من بدون عشق ازدواج کردم همش میگم اگه با عشق بود زندگیم بهتر میشد ولی نگو اینا همش بهونست  س ...

😂😂😂😂 نه بابااا اینااا همش بهووونست واقعاااا 

ادمی که بخواد لذت ببره میبره 

شمااا عینه مامان منی 😅😅 کلا خوشحاله

فدای مامانا😚نه من نق های خودمو دارم ولی دارم سعی میکنم خوشحال باشم اخه من شوهرم عاشق هم بودیم خیلی سختی کشیدیم الانم خیلی دستمون خالیه و با سختی بعد از 1سال و نیم تو خونه مادر شوهر تازه مستقل شدیم اومدیم یه شهر دور باورت میشه وسیله هم نداشتیم خودمون با سختی زیاد خریدیم ولی الان که نگاه میکنم میگم مان دوسال پیش تو چه وضعیتی بودم الان که بدتراز اون موقعه نیست بزار استفاده کنم