2777
2789
عنوان

خوشبختم چون خودم میخوام که خوشبخت باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 43 پست

کتاب راز رو حتمااااا بخونید

داشت زير لب می خوند:"كه من باد ميشم ميرم تو موهات'👱‍♀️..."بهش گفتم به جای اينكه واسم كنسرت برگزار كنی 🎉پاشو كمک كن اين تختو جا به جا كنيم، كمرم درد گرفت به خدا!با شيطنت باز گفت:" ای بخت سراغ من بيا، كه رخت خواب من با خيال خامم گرم نميشه"   😂❤بهش گفتم از بد شانسيت كه بختت من بودم، قيافه ی ناراحت و اخمو به خودش ميگيره و آه ميكشه، ميگه هيييی😣...كنارش ميشينم، بهش ميگم پشيمونی؟ميگه: میدونی من يه تئوری دارم، ميگم كه هر كسى توزندگيش عاشق يک نفر بايد بشه، اون آدم درست يا غلط هميشه عاشق اون آدم ميمونه، دلش به ياد اون آدم گرمه👫،چشماش👀 به خيال اون آدم گرم خواب ميشه، دستاش👐 با خيال اون آدم گرم ميمونه.حالا ببين، چقدر بايد، خوش شانس و خوشبخت باشی، كه همونی رو پيدا كنی كه اونم شب ها با خيال تو ميخوابه، روزا به عشق تو بيدار ميشه❤. چقدر بايد خوشبخت باشی كه بين اين همه آدم كسى رو پيدا كنی كه همونطور كه اون وسط ذهنت جا كرده، توام وسط قلب اون جا كنی💑...بهش گفتم: تو پيدا كردی؟گفت: من خوش حالم، تو خوشحالی؟ همين الان؟😊       گفتم: خب آره، داريم خونه ی آينده مونو🏡 ميچينيم، تو كنارمی و خوشحالم، همه حالشون خوبه...حرفمو قطع ميكنه و ميگه: پس دوتامون💑 درست انتخاب كرديم،هيچكی پيش آدم اشتباهی خوشحال نيست..❤
منم این مریضی رو دارم نمیتونم از هیچی لذت ببرم کوچکترین چیزی برخلاف میلم منو بهم میریزه و غصه میخورم ...

وااای من الان حتی برای خودم حتی خوراکی های مفرح خریدم ولی بازم یه چیزی کم دارم اه 

میگم تفریحم کمه میرم بیرووون دست از پا درازتر برمیگردم 

نمیدونم چشمه 

تازه با عشقم ازدواج کردم دلمم جای دیگه نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ازوناااییم که همه چی دارم ولی الکی غر میزنم  انگااار یه چیزی گم کردم خودمم نمیدونم چمه

نه  عزیز دلم نکن برای خودت برنامه بزار من بخدا شوهرم درامد انچنانی نداره و جای که باید باشه نیست وخودش خیلی غصه میخوره بخاطر کارش.تو شهر غریبم نه دوست نه اشنا 12 ساعت از شهر خودمون دورم ماشین ندارم مستاجرم ولی احساس خوشبختی میکنم 

استارتر عالی عالی عالی

اگه به خودت حس خوب بدی همش اتفاق خوب برات میفته

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم. 
نیاید بریزید سرم که الان خیلیا دچار مشکلن دارن طلاق میگیرن و چطور فلان .همش که نباید انرژی منفی دادی ...

الان اکثرا تو زندگیشون مشکل دارن ولی واقعا با منفی نگری و استرس و نگرانی مگه چیزی عوض میشه؟یا مشکلشون حل میشه؟پس بهتره باوجود مشکلات به خودمون سخت نگیریم و آرامش خودمونو حفظ کنیم و شاد باشیم .اینجوری بهتره

برای خرید های خونه همیشه شوهرمو همراهی میکنم با هم میریم فروشگاه  خریدامون انجام میدیم .طوری که این شده یه تفریح برامون و حالمو خوب میکنه واقعا چرا همسرا تنهای برن بعد که خرید کردن نق بزنیم سرشون که این گرون خریدی اونو کیفیت نداره خوب خودمونم بریم حال هوامون عوض مبشه من اینو برا خودمو شوهرم تبدیل کردم به یه تفریح و ازش لذت میبریم دوتامون

برای درک لذت خوشبختی یاد گرفتم تو زندگی تو زمان سفر کنم،نه اینکه فکر کنید خیالاتی ام و ....

اما سعی میکنم هر موقع از چیزی ناراحتم مثلا برم 20سال بعد

بعد میبینم این چیزی که براش نگران شدم و عصبی کردم خودم را اصلا ارزش نداشته روحیم را بخاطرش خراب کنم

یا حتی اگه از آدما ناراحت باشم میگم واقعا 2سال دیگه من  یا اونا کنار هم هستیم با سلامتی یا ن؟

برای همین خیلی وقتا حس خوب میاد سراغم

ولی خوب گاهی ام ناراحت میشم بی دلیل و استغفار میکنم

1جا خوندم هروقت بی دلیل ناراحت شدی استغفارکن

برامنکه جواب داده و واقعا نتیجش عالیه