2777
2789

میدونید دلیل حال خوب بدمون خودمونیم من جدیدن یاد گرفتم از کارای کوچیک روز مره لذت ببرم برای همینه که تو زندگیم الان به این حس خوشبختی رسیدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به شما افتخار میکنم ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩💚⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

عینک نمی‌زد که نگن عینکیه!یه روز چاله ی جلو پاشو ندیدوخورد زمین ازاون روز به بعد چلاق صداش میکردن...بخاطر خودت زندگی کن 🌹

آفرررین خیلی خوبه این جوری منم دارم سعی میکنم فقط چیزای قشنگه زندگی رو ببینم و دیگه ناشکری نکنم سخته ولی یه مدت که سعی کنی اینحوری باشی دیگه درست میشی

به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد

نیاید بریزید سرم که الان خیلیا دچار مشکلن دارن طلاق میگیرن و چطور فلان .همش که نباید انرژی منفی دادیکم انرژی مثبت به هم بدیم بابا ،حالا اونای که واقعا تو زندگیشون مشکلشون جدی هستو کاری ندارم فقط دعا میکنم مشکلشون رفع بشه ولی بعضیا هستن الکی نق میزنن و زندگی رو به کام خودشون و همسرو بچشون تلخ میکنن با اونام واقعا چرا؟؟؟؟؟

نیاید بریزید سرم که الان خیلیا دچار مشکلن دارن طلاق میگیرن و چطور فلان .همش که نباید انرژی منفی دادی ...

من ازوناااییم که همه چی دارم ولی الکی غر میزنم 

انگااار یه چیزی گم کردم خودمم نمیدونم چمه

مثلا من برای خودم برنامه گذاشتم 5شنبه ها خونه رو حسابی تمیز میکنم برنامه هر هفتمه 

والا با من هروز کلش و تمیز میکنم شوووهر و بچه خوب حال ادمو خوب میکنه 

پدرم دلتنگتم روحت شاد😔😔😔

منم یاهات موافقم 

خدایا مرسی بابت هدیه ای که بهم میخای بدی 😍 مرسی بابت این زندگی قشنگ و زیبا 😍 مرسی بابت فندوق کوچولوی خوشگلم که تو شکمم میذاری 😍 من مطمعنم که این ماه بهم یه نی نی خیلی خوشگل میدی😍مطنعنم که این ماه باردارم من شک ندارم😍 خدایا مرسی از توجه هات😍
من ازوناااییم که همه چی دارم ولی الکی غر میزنم  انگااار یه چیزی گم کردم خودمم نمیدونم چمه

منم این مریضی رو دارم نمیتونم از هیچی لذت ببرم کوچکترین چیزی برخلاف میلم منو بهم میریزه و غصه میخورم 😫