2777
2789
والا خیلی ارادی نیست، تنها جیزی که متوجه شدم اینه که واقعا دلم خواسته و هیچ شک و تردیدی نسبت به خواس ...

اگه امکانش برات هست میشه اون تجربیات دیگتم بگی لطفا 

و سوگند به قلم و آنچه می نویسد ‌‌.‌.💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با مامانم شاید هفته چند بار اینجوری بشیم .حتی دیروز تلفن کشیده بودم شب قبلش بعد ظهر تازدم به برق ...

خب با مامان ادم زیاد حرف میزنه با یکی که کم حرف زده باشی چی؟اون پیش نیومده؟

آره یامثلا به جای اینکه فکرکنم دیگه زنگ نمیزنه فکرم متمرکز اینه که زنگ زدچی بگم بهش درچه موردبگم ود ...

بعد درباره اینکه چی بهش بگی فکر میکنی بهت میزنگه؟چه مدت طول میکشه از فکرت تا زنگ زدن؟

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست
آره یامثلا به جای اینکه فکرکنم دیگه زنگ نمیزنه فکرم متمرکز اینه که زنگ زدچی بگم بهش درچه موردبگم ود ...

باور میکنی من خیلی به اینکه چی بگم و چی نگم فکر میکنم اما نمیدونم مشکل از کجاست

استارتر انشاالله اونی که میخوای زوده زود بهت زنگ بزنه توهم دعا کن اونی میخوام زوده زود بهم پی ام بده انشاالله

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست
الكی مثلا گوشیت زنگ زده گوشیتو بردار بگو الو سلام فلانی و حرف بزن مثل خاله بازی 😊 زیاد اینكارو كنی ...

اره باید برم تو حس که مثلا زنگ زده اما خندم میگیره اینطوری 😂

یا با یه شماره دیگه مثلا شماره خونه رو سیو كن مثلا محمد از خونه زنگ بزن به گوشیت رو گوشی میفته محمد جواب بده مثلا داری با محمد حرف میزنی. یادش بخیر من چقد از این خل بازیا در میاوردم😆

ماشالله 🌹

استارتر انشاالله اونی که میخوای زوده زود بهت زنگ بزنه توهم دعا کن اونی میخوام زوده زود بهم پی ام بده ...

چشم عزیزم.انشالله همونی بشه که مبخوایم 

یا با یه شماره دیگه مثلا شماره خونه رو سیو كن مثلا محمد از خونه زنگ بزن به گوشیت رو گوشی میفته محمد ...

😂😂😂جوابم گرفتی با این کارا؟

اره باید برم تو حس که مثلا زنگ زده اما خندم میگیره اینطوری 😂

حالا مواظب باش مامانت اینا نبینن بگن خل شدی 😂 منكه مثلا تو اتاقم باهاش قدم میزدم باهاش حرف میزدم. وای خدا چه كارا میكردم 😆

ماشالله 🌹

اگه امکانش برات هست میشه اون تجربیات دیگتم بگی لطفا  

من پدر و مادر نداشتم

با عمم اینا زندگی می کردم کا خیلی مهربونن

۱۶ سالم بود مدتها بود کیف نو نداشتم و کسی هم نمز دونست چون ادم ارومی بودم و به چشم نمیومدم کلا😂

دختر عمم و شوهرش و دخترش رفتن سپه سالار برای خودشون خرید کنن

وای نمی دونی چقدر از ته دلم دوست داشتم برای منم یه کیف نو بخرن🙊

دو سه ساعت بعد زنگ ایفون رو زدن تا برداشتم دختر رختر عمم بدون اینکه سلامی چیزی بگه با ذوق گفت یاسی برات کیف گرفتیم باز کن درو برات بیارم

نمی دونی خواسته ی من چقدر قوی و از ته دل بود

برای ازدواجمم همین اتفاق افتاد باز😂 

😂😂😂جوابم گرفتی با این کارا؟

بعد چند وقت اشتی كردیم حالا نمیدونم دلش تنگ شد برگشت یا نتیجه اینكارا بود. شاید اینكارا رو هم نمیكردم برمیگشت نمیدونم والا 

ماشالله 🌹

باور میکنی من خیلی به اینکه چی بگم و چی نگم فکر میکنم اما نمیدونم مشکل از کجاست

مشکل اینه که اون آدم زندگیت نیست ونبودونخواهدبود وتموم این کارای پوچمونم برای اینه که فقط بدستش بیاری والان حالت خوب شه

بستگی داره کدومتون هموترک کرده باشین واینکه چه اتفاقی افتاده 

سیندرلا هستم کفش ملی من توقصرجامونده ولی  شاهزاده هنوز نیومده پسش بده!!! این نرماله؟!