2777
2789
عنوان

طلاق عاطفی

341 بازدید | 18 پست

سلام دوستان عزیزم 

آیا تجربه طلاق عاطفی رو داشتین?

به نظرتون قبل از اینکه منجر به طلاق شناسنامه ای بشه میشه همه چی رو از نو ساخت?

کسی که مقصره یا بهتره بگم تقصیر بیشتری داره چکار باید بکنه?

لطفا خودتونو جای هر دو شخصیت قرار بدین و از طرف هر دو جواب بدین چه چیزهایی به ذهنتون میاد اگردر این شرایط باشید?

راه حلی دارین واسه حل معضل طلاق عاطفی?

Not _yet

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلاق عاطفی باسردی دررابطه فرق داره!..... معمولا اکثرقریب به اتفاق کسایی که دچارطلاق عاطفی میشن دیگه نمیتونن به زندگی عادیشون بااون شخص برگردن!!! امااگه فقط یه سردی این وسط باشه میشه اون سردی رورفعش کردتاحدی! بستگی داره به اشخاص...شخصیتشون....ونوع اشتباهاتی که رخ داده تااین سردی پیش بیاد....سوالتون خیلی کلی بودببخشیداگه جوابمم کلیه....

طلاق عاطفی باسردی دررابطه فرق داره!..... معمولا اکثرقریب به اتفاق کسایی که دچارطلاق عاطفی میشن دیگه ...

مرسی عزیزم 

حق با شماست اکثر طلاق های عاطفی منشاء سردی در رابطه رو هم دارن ممنون میشم در همین زمینه نظرتون رو بدونم

Not _yet
مساله مهم اينه چرا به طلاق عاطفي رسيدن و چه مدته؟ و اينكه چند سالشونه

بهتره دلیلی رو که اکثر افراد بهش دچار هستن بررسی کنیم سردی در رابطه...

تصور کنید در ابتدای یک زندگی و برای یک زن و شوهر جوان

Not _yet
طلاق عاطفی دلایل مختلفی ممکنه داشته باشه بحث کلی مطرح کردم مثلا دلایلی مثل نارضایتی جنسی  عد ...

آها فک کردم مطالعه موردی هس😌

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
بهتره دلیلی رو که اکثر افراد بهش دچار هستن بررسی کنیم سردی در رابطه... تصور کنید در ابتدای یک زندگی ...

اخه سردي در رابطه هم هزار دليل داره

يا عاطفي همو دوس ندارن

يا يكي از طرفين جسمي مشكل داره

و...

آها فک کردم مطالعه موردی هس😌

اگه مورد خاصی باشه که دوستان مطرح کنند بررسی می کنیم عزیزم دنبال جمع کردن نظرات مختلف هستم تا ی سری راه حل بتونیم پیدا کنیم حداقل راهگشا بعضی از دوستان باشه

Not _yet
مرسی عزیزم  حق با شماست اکثر طلاق های عاطفی منشاء سردی در رابطه رو هم دارن ممنون میشم در همین ...

من خودم شخصا افرادزیادی رودیدم که متاسفانه به طلاق عاطفی رسیدن...معمولا تومرحله طلاق عاطفی کاملا شخص ازطرف مقابلش زده میشه طوریکه اصلا تلاشی برای جبران نخواهدکرد! چون دلیلی هم برای این تلاش نداره!!!! چون کاملا اون رشته احساس که دوطرفوبهم وصل میکنه کاملااااا قطع شده! متاسفانه زنده کردن عشقی که مرده کاراسونی نیست عموماهم بی نتیجه اس!!!!!!!!!!! مجموعه سردیهااااا باعث طلاق عاطفی میشه....بی توجهی ها...کم لطفی ها...نادیده گرفتن حقوق طرف و.....اینهادرصورت ادامه دارشدنش باعث میشه شخص ذهنا وقلبا شخص روکناربذاره! درمرحله سردی ازدیدمن این طردشدن ازطرف ذهنه!!!! واسه همینه که طرف ته دلش باهمه بدیهای طرف مقابلش اگه حرکتی مثبت درحهت اصلاح زندگی اتفاق بیفته استقبال میکنه چون درنهایت زندگیشودوس داره! اماوقتی قبلت هم دیگه طرف رونپذیره واقعا برگشتن اون زندگی به روال سابق بسیاررررررمشکله چون معمولا تلاش یه طرفه بی نتیحه اس درزندگی! اکه بخوای کسیکه که  ازاول حسی نداره دوست نداره روبخودت علاقه مندکنی تاحدی شدنیه...اماعلاقه مندکردن شخصی که یه روزی دوست داشته وبعدفارغ شده ازاون عشق عملا شدنی نیست دیگه کسیکه ازت دل کندبرگردوندنش خیلی سخته وعملا هم بی نتیجه...معمولا بعدمدتی ازطلاق عاطفی طلاق واقعی هم رخ میده....

من خودم شخصا افرادزیادی رودیدم که متاسفانه به طلاق عاطفی رسیدن...معمولا تومرحله طلاق عاطفی کاملا شخص ...

ممنون عزیزم چقدر زیبا نوشتید

اگر کسی در ابتدای رابطه زناشویی بنا به دلایل جنسی از همسرش سرد شده باشه و در آستانه طلاق عاطفی ابتدایی باشه به نظرت چکار باید بکنه?

عدم تفاهم در روابط زناشویی سرد مزاجی و گرم مزاجی طرف دگه آیا می تونه در نهایت به طلاق عاطفی منجر بشه که زندگیشونو با بحران جدی مواجه کنه?

Not _yet