2777
2789
عنوان

نی نی یار‌

214 بازدید | 42 پست

چرا به گزارشای الکی توجه نمیکنید؟

چرا با اونایی که الکی گزارش میزنن تذکر نمیدید و تاپیکو میبندید؟

من اصلااات یکسری رفتارای فاطمرو تایید نمیکنمو میگم باید طلاق یگیره ولی تصمیمش با خودشه 

شاید یکی جاییو نداره هی تاپیک میزنه 

چرااا جای راهنماییی همش دارید سنگ میندازید 

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟

هن  

عزیزم اینکه من زود ازدواج کردم دلیل بر این نیست که تو بهم توهین کنی و بگی امل و بدبخت و بیچاره ام ..من بعد از ازدواجمم پیشرفت کردم میتونی این رو تو گرفتن لیسانس قرانیم و یک سال جهشی خوندن و تحصیل در رشته روانشناسی من ببینی .پس خواهش میکنم نه دلمو بشکن نه توهین کن دوست عزیز.تاپیک قانون جذب ب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@کریستینا1368   میدونی قضیه چیه باز؟😐

بابا یه دختر بیست ساله که رسیده به اخر زندگی زناشوییش میاد تاپیک میزنه یه عده میریزن سرش

بابا یه دختر بیست ساله که رسیده به اخر زندگی زناشوییش میاد تاپیک میزنه یه عده میریزن سرش

خب راهنماییشم میکنیم میاد فحش میده میگه حسودید!

دقیقا به چیش حسودی میکنیم که بد و بیراه میگه!

هرچه قدرم راهنمایی میدیم یازم ساز خودشو نیزنه !

همون Banooyekourd سابقم😊 (گلاره)
خب راهنماییشم میکنیم میاد فحش میده میگه حسودید! دقیقا به چیش حسودی میکنیم که بد و بیراه میگه! هرچه ...

خیلی تغییر کرده بابا 

برو از اول یه نگاه به تاپیکاش بنداز 

خب راهنماییشم میکنیم میاد فحش میده میگه حسودید! دقیقا به چیش حسودی میکنیم که بد و بیراه میگه! هرچه ...

جدیدا مثل ننه بزرگها نفرین هم میکنه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بزرگ ترین اشتباهش اینه به جای مشاور اینجا از اینهمه ادم با طرز فکرای متفاوت واس زندگیش راهکار میخواد

خب چیکار کنه؟

میگه مادرم افسردس 

خواهر نداره 

دوست نداره

زنداداش نداره