2777
2789
عنوان

همه القاب نی نی سایتی من

143 بازدید | 115 پست
در این دوسال و اندی فعالیت این جانب در نی نی سایت دوستان عزیزتر از جانی که سایه به سایه پی گیر تاپیک ها و پست های من بودند و هستند در پست ها و تاپیک های مختلف چه در حضور و چه در غیاب این جانب القاب و عنوان هایی رو به من اهدا کردند که به سمع و حضور کاربران گرامی می رسانم. 1.همکاری با دستان پشت پرده 2.داعشی 3.مغز مهر و موم شده 4. تناقض شخصیت 5.اتصال به یک جای خاص(کدوم جا ،نمی دونم) 6.جاسوس 7.مقایسه با دام و طیور(این دیگه آخرش بود) 8.تقیصر من بود که فکر کردم لیاقت حضور منو در تاپیکش داره. 9.همکاری با سران قبایل وهابی این تاپیک رو زدم که تجربیاتمون رو در این زمینه به اشتراک بذاریم.
   💝اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💝

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به من تا حالا کفته شده بی شخصیت خخخ
به استفاده از برچسب های تبعیض جنسیتی ( ترشیده .متعلقه.داف . پیر دختر . منزل . ضعیفه . پسرزا . دست خورده . مطلقه .مردیه واسه خودش . خواب زن چپه و ... ) پایان دهیم تا جنس دوم حساب نشویم.
به من یه بار گفتن دروغگو و تهمت زن ولی من نه دروغ گفته بودم نه تهمت زدم سوتفاهم شده بود
خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
این دفه من کاربری دوم یه خاله دیگه شدم ولی خودم خبر ندارم. متاسفانه اون کاربر هر چی گفت من خاله کیان نیستم باور نکردن ولی من اون موقع حضور نداشتم از خودم و اون خاله دفاع کنم منم می گم اون نیستم و برای اولین بار اسم بنده خدا رو شنیدم. لطفا از تاپیکی خوشتون نمیاد بگید از موضوع تاپیک خوشمون نمیاد نه این که توهم کارگاهی بزنید و با تهمت هاتون مزاحم کابرای دیگه بشید. من از این کار زشت که فقط به دلیل تفاوت سلیقه به دیگران اتهام می زنید ابراز انزجار می کنم و این کار زشت و غیر متمدنانه رو نشانه ضعف اجتماعی این افراد می دونم.
فاحشه ذهنی! رو راست بگم بعضی کاربرا یا واقعا اینقدر کم هوش و استعداد هستن که نمی فهمن منظور طرف از پستش چیه یا این قدر ذهن خودش بیمار هست که برداشت بیمار گونه از پست همه داره و فکر می کنه الان بهترین موقع برای سوء استفاده از پست دیگران برای خودنمایی هست. از نظر من این گونه کاربران بیمار هستند نه مجرم! برای همین من بهشون چیزی نمی گم و فقط از خدای منان طلب شفای این گونه کاربران رو دارم!
گل رز بیا نصیحتم کن از این کارام دست بردارم. آخه من خیلی به نصیحت عقلا و روشنفکران سایت نیازمندم. من جوانم و جاهل. شاید اگر زود تر نصیحت می شدم کاربر خوبی می شدم و سر دسته اراذل و اوباش سایت نمی شدم!