2777
2789
عنوان

کیا مستاجرن؟

379 بازدید | 26 پست

ما فعلا تویه خونه که مال خودمون نیست میشینیم ولی موقتیه چندسال مستاجربودیم هیچ وقت شوهرم توفکرخرید خونه نبود حتی مامانم بهمون پول ودیعه بانک مسکن داد اما شوهرم پیگیرنشد خیلی بیخیال وبی مسئولیته دراین مورد حالا شنیدم اجاره ها وحشتناک شده خیلی استرس گرفتم پارسال چندجا برای خرید دیدیم ولی ول کرد شوهرم حالا میترسم مجبوربشیم به اجاره نشینی دیگه خونه داشتن برام رویا شده وازاینم حرصم میگیره که میتونستیم بخریم شوهرم اصلا دنبالش نرفت حالا هم عمرا بتونیم حتی میترسم نشه رهنم بکنیم چرا اینقدرزندگی سخت ووحشتناک شده حداقلا برامون شده آرزو

شادزی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان ديگه عزيزم خونه خريدن خيلي سخت شده مگر اينكه خدا بخواد😅❤️ رهن ميتوني بشيني غصه نخور شوهرتم نميخواد سرزنش كني فشار كه مياد روش كاملا مي فهمه خودش.. اينجا ايرانِ الان ديگه بايد خودتو به بي خيالي بزن و اگرنه سكته ميزني دور از جووون 😅🤭 راحت بخواااب... 💕

من از چند ساعت پیش که فهمیدم صاحبخونه ۳۰میلیون به پول پیشمون اضافه کرده دارم اشک میزیزم . تازه داشتم وام میگرفتم یکم پول بذاریم روش یه مغازه بزنم از بیکاری نجات پیدا کنم خدایا چرا من انقد بدبختم😔 البته در اصل صاحبخونمون باید طبق نرخ امسال ۴۰تومن اصافه میکرد خیلی آقاست خیلی. تقصیر اون نیست قیمتا یدفه رفته بالا استرس و ناامیدی تمام وجودمو گرفته

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐
من از چند ساعت پیش که فهمیدم صاحبخونه ۳۰میلیون به پول پیشمون اضافه کرده دارم اشک میزیزم . تازه داشتم ...

كدوم شهري؟ مترازي كه خونتونه خقده؟ رهن و اجارش جقد هست؟ خونه شيكيه؟!

آدم رهن بشینه توخونه خوب بنظرم بهتره تا خونه خودت تو۵۰متری.ما ی ساله گرفتیم آخرهفته میخایم بریم ولی فکرش عذابه برام.هم کوچیکه هم هیچی امکانات نداره وقدیمی ساز .کاش ب دل شوهرم بیفته بریم یجا خوب اجاره ای

الان ديگه عزيزم خونه خريدن خيلي سخت شده مگر اينكه خدا بخواد😅❤️ رهن ميتوني بشيني غصه نخور شوهرتم نمي ...

بخدا خوابم نمیبره ازبس فکروخیال میکنم ازدستش ناراحتم چون حتی یک قدم برنداشت داشت ونکرد حالا هم دستمون به هیچ جابندنیست متاسفانه اخه تواین مملکت روچی میشه حساب کرد معلوم نیست پس فردا بتونیم شکممونم سیرکنیم یانه 

شادزی 
آدم رهن بشینه توخونه خوب بنظرم بهتره تا خونه خودت تو۵۰متری.ما ی ساله گرفتیم آخرهفته میخایم بریم ولی ...

اخه الان رهن هم خیلییی بالا رفته من به نظرم سی مرباشه مال خودت باشه استرس تمدید اجاره وحشتناکه

شادزی 
من از چند ساعت پیش که فهمیدم صاحبخونه ۳۰میلیون به پول پیشمون اضافه کرده دارم اشک میزیزم . تازه داشتم ...

اخه اونام بی انصافن واقعا تورم رفته بالا مگه درامد مااا رفته بالا مستاجر بنده خدا خرج خودشو دربیاره اجاره دربیاره هزینه اضافه زندگی صابخونه رو هم متحمل بشه اونم بادرامد ثابت خیلی بی انصافیه 

شادزی 
اخه الان رهن هم خیلییی بالا رفته من به نظرم سی مرباشه مال خودت باشه استرس تمدید اجاره وحشتناکه

من دوساله تو۱۲۰متری زندگی کردم تازه فرش خریدم فک کن موندم وسایلمو کجا بزارم خونه کی دربدرشون کنم .تازه انباری هم نداره .خونه خریدن خوبه ولی ب چ قیمتی .انشالله شما ی خوبشو بخرید

كدوم شهري؟ مترازي كه خونتونه خقده؟ رهن و اجارش جقد هست؟ خونه شيكيه؟!

کرجیم. شیک نیست قدیمیه توی یه محل که تنها جرئت ندارم برم بیرون چون خلوته رهنش ۲۰تومن و اجاره ۸۵۰ بود امسال شد ۵۰ با اجاره ۱۲۰۰. 

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐
زندگي الان اينقد سخت شده... تا چن سال ديگه نميتوني ي وسايل خونه بخري..! بعد كم كم خوردُ و خوراك.. مم ...

اخه رفتنم پول میخواد اینجا باید بمونیم تابپوسیم 

شادزی 
کرجیم. شیک نیست قدیمیه توی یه محل که تنها جرئت ندارم برم بیرون چون خلوته رهنش ۲۰تومن و اجاره ۸۵۰ بود ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️