2777
2789
عنوان

اونایی ک امشب ناراحتن بیان درد و دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 104 پست
عزیزدلمممممم انشالله خیلی زود مامان میشی و صاحب ی نی نی تپل مپلی

ان شالله همه اونایی که میخوان به زودی مادر شدنو تجربه کنن 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه بگم برات ک خودش دیگ هییییچ حرفی نزد کامل سکوت کرد و خونواده و خواهرشو فرستاد جلووو :) تازه بگم ...

فقط امیدوارم خدا برات جبران کنه ی بخت عالی نصیبت کنه ک این ناراحتیا رو فراموش کنی

حالت اسكرين سيور انسان اونجاست كه چايى ميخوره و به يك نقطه خیره میشه
هیچ چیزی ارزش غصه خوردن نداره همه چی میگذره  واقعا یه روزی دیگه هیچکدوم تو این دنیای مزخرف نیس ...

درسته ک میگذره ولی کاش خوب بگذره

😞😞😞

امشب زده بود ب سرم تو ی پیام کلی حرف ک لیاقتشه رو بگم ولی پشیمون شدم جلو خودمو گرفتم باز 

چند روز پبش ب خواهرش فقط پیام دادم من ک نامزد کردم ولی بگو ک حلالش نکردم شوک شد خواهرش اصن 

نامزد ک نکردم الکی گفتم ولی سوختن ☹

تازه بگم برات ک خودش دیگ هییییچ حرفی نزد کامل سکوت کرد و خونواده و خواهرشو فرستاد جلووو :) تازه بگم ...

دقیقا مثل شوهر من ک ۴ماهه خودش سکوت کرده باباشو فرسنتاده جلو ک طلاقم بدن

بخدا من تا قبلش اصلا بهش فک نمیکردم چون فامیلم بودیم اینستاشو داشتم بعد خواستگاری فهمیدم ک تمام پستا ...

چ شرایط سختی

امشب زده بود ب سرم تو ی پیام کلی حرف ک لیاقتشه رو بگم ولی پشیمون شدم جلو خودمو گرفتم باز  چند ...

من یک ماه بعد از سکوت همشون بهش پیام دادم ولی جوابم رو نداد  من زنش بودم حالا 

خیرسرش طبیعی جلوگیری میکرد.....

منم پسرم ده ماهشه....منو همسرم از هم بریدیم رابطه نواریم اصلا فقط یشب من حالم بد بود آویزونش شدمو...بخاطر همون یشب طبیعی هم بود پیشگیریش اما قرص خوردم ازترس چون داغونیم بچه میخام چیکار..بعدش خونریزیم 20روز طول کشید قط نمیشد

دقیقا مثل شوهر من ک ۴ماهه خودش سکوت کرده باباشو فرسنتاده جلو ک طلاقم بدن

سکوت بدترین چیزه خواهرش میگف بیاد چی بگه روش نمیشه حرفی نداره 

از ی طرف میبینم راس میگه واقعا بیاد چی بگه ولی بعد ۵ ماهم هنوز 

کلی چرا تو سرمه فقط همینا ازارم میده 

نمیدونم شاید زد ب سرم بهش پیام دادم

نمیددنم 😓😓😓