2777
2789
عنوان

اونایی ک امشب ناراحتن بیان درد و دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 104 پست
امشب زده بود ب سرم تو ی پیام کلی حرف ک لیاقتشه رو بگم ولی پشیمون شدم جلو خودمو گرفتم باز  چند ...

خوب کردی بش پیام ندادی این آدم اصن لیاقت نداره

اون حرفارو میزدی و اکه جواب نمیداد بدتر دلت آتیش میگرف

واگذارش کن ب خدا

حالت اسكرين سيور انسان اونجاست كه چايى ميخوره و به يك نقطه خیره میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سکوت بدترین چیزه خواهرش میگف بیاد چی بگه روش نمیشه حرفی نداره  از ی طرف میبینم راس میگه واقعا ...

منم فقط از خودم میپرسم وقتی  صبحش بهم گفت دوست دارم چرا چند ساعت بعد باباش انداخت جلو ک جداشیم 

منم پسرم ده ماهشه....منو همسرم از هم بریدیم رابطه نواریم اصلا فقط یشب من حالم بد بود آویزونش شدمو... ...

کاش منم اعتماد نمیکردم و خودم قرص میخوردم...حالا نمیدونم چیکار کنم.از ی طرف از گناهش میترسم سقط کنم.از ی طرفم واقعا امادگیشو ند اریم  

خدایا داده هایت،نداده هایت و گرفته هایت را شکر میگویم چرا که داده هایت نعمت نداده هایت حکمت و گرفته هایت امتحان است....
کاش سخت بود بخدا وحشتناکه ۴ماهه فقط دارم اشک میریزم اشکامم خشک نمیشه جهیزیه امو میبینم قلبم اتیش میگ ...

هی خواهررر دلم ترکید واست

نمیدونم چی بگم توکل کن ب خدا

کاش منم اعتماد نمیکردم و خودم قرص میخوردم...حالا نمیدونم چیکار کنم.از ی طرف از گناهش میترسم سقط کنم. ...

حق داری اما اگه رابطه خوبی باهمسرت داری...بازم میتونی ما در حال جدایی هستیم 

اره تو بدتره دردت 😓 من بازم اخر حال بدم میگم شکر ک رسمی نشدیم....شکر ک نشد

واقعا خدا روشکر کن الان همه ی درد من اینه ک با قلبم بازی کرد دوسال ونیم پای همه بدبختی هاش وایسادم روز ب روز وابستگیم بهش شدیدتر شد الان خوبم ماه اول میگفتم میمیرم انقد حالم بد بود 

بزارین واس دل خودم بخونم:

دوباره دل هوای با تو بودن کرده:'(نگو این دل دوریه عشقتو باور کرده

دل من خسته از این دست ب دعاها بردن

همه ی آرزوهام با رفتن تو مردن

(ای خدا خفت کنه ک ایقد بیخیالی بیشعور بی شخصیت

کثافتِ مرض!!!!)

واقعا خدا روشکر کن الان همه ی درد من اینه ک با قلبم بازی کرد دوسال ونیم پای همه بدبختی هاش وایسادم ر ...

ضربه خیلی بدیه عزیزم خدا بت قدرت بده آرامش بده:'(

درسته ک میگذره ولی کاش خوب بگذره

صد البته یاد یه جمله افتادم اینو نوشتم 

(آرام باش هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد ما رفته ایم و الان تاریخ ۱۴۹۸ است )

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.
دعا کنین موندم چجوری باهاش رودر رو شم خیلی دوسش داشتم خیلی نامرد اومد با عاشقتم گفتناش دیوونه ام کرد ...

وای دقیقا مث دوس پسر من همش میگف عاشقتم عاشقتم حالا مث شلغم بی تفاوت شده