2777
2789
عنوان

اونایی ک امشب ناراحتن بیان درد و دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 104 پست
شوهرت نظرش چیه

اونم.شوکس.....میگه نمیتونیم از پسش بربیاییم...میدونی پسرم ده ماهشه و خیلی اذیت میکنه پدرمونو دراورده خودمم بدنم ضعیف فعلا ب حالت قبلم بذنگشتم نمیدونم چ خاکیتو سرم بریزم 

خدایا داده هایت،نداده هایت و گرفته هایت را شکر میگویم چرا که داده هایت نعمت نداده هایت حکمت و گرفته هایت امتحان است....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی ناراحتیه شماهارو با خودم مقایسه میکنم... دوسالو نیمه تصادف کردم. تو تصادف پدرم فوت کردو من ران ...

وای خیلی متاسفم عزیزم

روحش شاد

حالت اسكرين سيور انسان اونجاست كه چايى ميخوره و به يك نقطه خیره میشه
پیشگیری نمیکردی .....خیلی کابوسه

خیرسرش طبیعی جلوگیری میکرد.....

خدایا داده هایت،نداده هایت و گرفته هایت را شکر میگویم چرا که داده هایت نعمت نداده هایت حکمت و گرفته هایت امتحان است....
من ی هفته قبل خاستگاری  بعد ۴سال ادعا و عاشقی و منم منم کردنش فهمیدم زن مطلقه صیغه داره زنه پا ...

از وقتی یادش میومده میگفت عاشقم بوده بعد دوسالونیم عقد ک بپای نداری هاش وایسادم بدون هیچ دعوایی ولم کرده 

منن بعد دوسال ونیم عقد کسی ک میگفت برات میمیرم و زندگی بدون تو مگه میشه ۴ماهه ولم کرده همه عشق وعاشق ...

من نمیدونم اخه این پسرا دل ندارن؟د لعنتی وقتی میگی عاشقی پای حرفت بمون

از وقتی یادش میومده میگفت عاشقم بوده بعد دوسالونیم عقد ک بپای نداری هاش وایسادم بدون هیچ دعوایی ولم ...

😔😔😔میفهمم حالتو 

۴سال دانشجویی و سربازی و بی پولی باش بودم تا رفت سرکار و ماشین گرفت اینجوری فمیدم....😔😔😓😓

من ی هفته قبل خاستگاری  بعد ۴سال ادعا و عاشقی و منم منم کردنش فهمیدم زن مطلقه صیغه داره زنه پا ...

وای چ نامرد از این حجم از نامردی مغزم ارور داد

منم خیلی حالم بده بعداز سه سال زندگی پنهانی با شوهرم امروز با خانوادش حرف زد باز مخالفت کردن امشب چه ...

درک میکنم خیلی حال بدیه

وای چ نامرد از این حجم از نامردی مغزم ارور داد

تازه بگم برات ک خودش دیگ هییییچ حرفی نزد کامل سکوت کرد و خونواده و خواهرشو فرستاد جلووو :)

تازه بگم ک فک میکرد اینقد خرم همچنان ک خواهرش میگف تو نمیتونی بگذری و فراموش کنی بدشو نگو نگو داستان چی بوده شاطد قسمت هم شدین ....!!!

هی خواهر چی بگم 

من موندمو بی اعتمادی و ترس نسبت ب همه و کلی چرا 

اونم.شوکس.....میگه نمیتونیم از پسش بربیاییم...میدونی پسرم ده ماهشه و خیلی اذیت میکنه پدرمونو دراورده ...

انشالله هرچی صلاحتونه پیش بیاد

ولی نمیدونم چرا دلم ضعف رفت واس نی نی

هیچ چیزی ارزش غصه خوردن نداره همه چی میگذره 

واقعا یه روزی دیگه هیچکدوم تو این دنیای مزخرف نیستیم با همه خوشی ها غصه ها ....

ولی ادمی تحمل نداره 

خوش به حال اونایی که خیلی ریلکسن

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.
من نمیدونم اخه این پسرا دل ندارن؟د لعنتی وقتی میگی عاشقی پای حرفت بمون

بخدا من تا قبلش اصلا بهش فک نمیکردم چون فامیلم بودیم اینستاشو داشتم بعد خواستگاری فهمیدم ک تمام پستای عاشقانه اش واسه من بوده ولی همش دروغ بود تا لحظه اخر بهم گفت دوسم داره ولی الان ولم کرده اصلا یادش نمیفته زنی داره