2777
2789
عنوان

حس ميكنم شوهرم ديگه دوسم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 33 پست
نسبت به قبل اره كم شده

يه جوري حواست بهش باشه ببين مثلا نبايد انتظار داشته باشي همون جشني كه برا اولين سالگرد ازدواجت ميگيره برا پنجمين سال هم بگيره(البته نمونه ش هستا كه حتي مجللتر ميگيرن ولي محدودن اين افراد)ولي در كل ببين واقعا سرش شلوغه؟گهگهداري ببين گوشي دست ميگيره با كيا ميپره!

تكرار نميشوي💞
باهاش توی ی شرایطی ک تنها هستین خیلی صمیمی و دوستانه حرف بزن کنارش بشین و مهربون ازش بپرس و بگوهمینا ...

بخدا خيلي حرف زدم بهونه مياره ميگه كارم زياده خسته ميشم حوصله ندارم تو گير ميدي بهم قرار نيست همش پيش تو باشم. 

ولي تو دوستي هم سركار ميرف خسته ميشد روز نبود نياد دمبالم و گل نگيره برام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يه جوري حواست بهش باشه ببين مثلا نبايد انتظار داشته باشي همون جشني كه برا اولين سالگرد ازدواجت ميگير ...

اصلا وقتي رفتيم تو خونه خودمون هيچ مناسبتي براش اهميتي نداره  

اما قبلا  كه دوست بوديم سركارشو ميپيچوند ميومد پيشم تولدم كادو خوب ميگرف سوپرايز ميكرد ولي الان اصلا هيچي