2777
2789
عنوان

حس ميكنم شوهرم ديگه دوسم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 33 پست

شوهر من خیلی خوبه از هر لحاط اخلاقی مالی قیافه محبت خرج کردن زن دوستی....

باهم زندگیه شیرینی داشتیم تا اینکه الان دیابت گرفته و لاغر شده و ازم حمایت و محبت میخواد

ولی من عوض شدم باهاش بد اخلاق شدم همش بهش میگم تو آینده نیستی من چکار کنم میگه به مرگم فکر میکنی؟الانم اومدم تو حال خوابیدم... خیلی آشغالم من ... همش گریه میکنم این چه بلایی بود ... از زندگیم سرد شدم

خدایا مرسی❤️💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتي ميبينم رفتارش اينجوريه منم ناراحت ميشم اما هنوزم دورش هستم ولي اون بيخياله براش مهم نيس

بهش بگو که دلخوری از رفتاراش .

اگر درست نشد یه مدت سرد باهاش باهاش تا نبودتو احساس کنه و بیاد سمتت.

عزیزمن همیشه واسه همه همینه آقایونن همینن دیگه، خود شما آیا مث همون روز اولی؟ ؟ ؟ از خودت شرو کن ، ا ...

سردي و بي محبتي اول از اون شروع شد 

اخه انگار يه ادم ديگست با يه شخصيت ديگه اصلا مثل قبل نيست

شوهر من خیلی خوبه از هر لحاط اخلاقی مالی قیافه محبت خرج کردن زن دوستی.... باهم زندگیه شیرینی داشتیم ...

وا عزیزم دیابت گرفته ایدز که نگرفته ,, چرا اینجوری میکنی گناه داره بنده خدا خودت میگی مهربونه به جا اینکه روحیه بهش بدی پشتش باشی دقیقا تنهاش گذاشتی کلا ,, نکن اینکارو عزیزم برو پیشش بهش محبت کن 

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌
سردي و بي محبتي اول از اون شروع شد  اخه انگار يه ادم ديگست با يه شخصيت ديگه اصلا مثل قبل نيست

باهاش توی ی شرایطی ک تنها هستین خیلی صمیمی و دوستانه حرف بزن کنارش بشین و مهربون ازش بپرس و بگوهمینارو بهش ک مثلا اتفاقی افتاده علی ؟ احساس میکنم تو خودتی چیزی شده؟ . . راه حلش مکالمه با شوهرته فقط عزیزم