الان تو هفته ی بیستمم و شدیدا دلم میخواد جشن تعیین جنسیت بگیرم، تو فامیلامون فقط یه نفر گرفته. مامانم میگه چون جا نیفتاده اگه بگیری فکر میکنن بخاطر کادو جمع کردنه ولی من اصلا تو فکر کادو و اینا نیستم.
آبجیم و شوهرم میگن خودمون بریم لب دریا با تم و کیک عکس بگیریم بهتره.
به نظرتون چیکار کنم؟ بین شما کسی جشن گرفته؟
عشق آمدن را بلد است .. اما ماندن را باید یادش بدهی
دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞
صددرصد یکیشو انجام میدم .. خواهرشوهرم اینا میگن جشن بگیر پشیمون نشی ولی موندم این وسط 😂
چه خواهر شوهر پایه ای داری😆
به نظرم جشنو بگیر و همه کار کن
رو کیک هم کار کن با طرح قشنگ
عکسای خوب و با ایده قش
قول میدم ده سال دیگه با بچت نگاش میکنی و کیف میکنی
خیلی قشنگه نی نی دلم خواست
کلا کار تکی میشه
خدا نگهش داره 😍😍😍
هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا
به نظر منم با نزديكانت جشن بگير همون طور كه خواهرت گفته، آخه جنسيت بچه براي شما خيلي جذابه به بقيه ربطي نداره ، و به هر حال چه شما كادو بخواي چه نه مجبورن يه چيزي بيارن ديگه