2777
2789
عنوان

جشن تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله کلیپاشو میبینی آدم بیشتر دلش میخواد 😅 ولی الان با این تاپیک به این نتیجه رسیدم اکثرا جنسیت بچه ...

دقیقا.. جنسیت بچه فقط برای خانوادا درجه یک شما و همسرتون مهمه احتمالا.. اونم یه دور همی براش عالیه و ایده خواهرتم که فوق العادست.. ان شاالله بسلامتی عزیزم🤗😘

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

آفرین من شوهرم توماشین بود من تو سونو از تو سونو زنگ زدم بهش گفتم صبر نکردم بیام پایین بهش بگم😂😂😂

وااای اگه بدونه ناراحت میشه هیچوقت نباید بفهمه 😂😓

من وقتی فهمیدم حاملم اینجوری بودم.. تو دسشویی جیییغ جیییغ پریدم بیرون کپ کرده بود 😂😅

عشق آمدن را بلد است .. اما ماندن را باید یادش بدهی
 بله مثل اینکه. کاش نمیدونستم کادو میدن ..وسیله هاشم گرفتم ک متوجه شدم ته دلم چرکی شد 💖

خب بهشون بگو لطفا هدیه نیارید.عروسی داداشم همینکار کرد تو کارت نوشت لطفا هدیه نیارید

دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞
خب بهشون بگو لطفا هدیه نیارید.عروسی داداشم همینکار کرد تو کارت نوشت لطفا هدیه نیارید

اخه بعد از عروسی همه رو شام دعوت کردم کادو اوردن خیلی خجالت کشیدم، دیگه کسی رو دعوت نکردم. یکسری اینجور یکسری هم الان دلخورن ک دعوت نشدن😐

بعد چون منو شوهرم فامیل نیستیم دو طرف میگن اگه این کارو نکنیم زشته اگه اون کارو نکنیم زشته. گیری کردیم این وسط 😅

اخه بعد از عروسی همه رو شام دعوت کردم کادو اوردن خیلی خجالت کشیدم، دیگه کسی رو دعوت نکردم. یکس ...

همانطور که دوستان گفتند جنسیت برای خودتون و نزدیکان هیجان انگیزه.اما اگر هدفتون دور همی هست بنظر من که بگو هدیه نیارند راحت

دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞
همانطور که دوستان گفتند جنسیت برای خودتون و نزدیکان هیجان انگیزه.اما اگر هدفتون دور همی هست بنظر من ...

ممنونم از کمکتون الان تصمیم گرفتم همون لب دریا بریم که یادگاری برامون بمونه 💕