2777
2789

هرروزگزدگیری وتمیزکاری روانجام بده...واست عادت میشه...ظرفم سریع بعدغذابشور

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا علی دوروز ظرف نشوری😱😱من دوست ندارم خونم کثیف باشه چون آرامش ندارم اونوخت تو خونه تمیز ارامش میگیرم اما شده ک ظزفارو از صبح نشورم و غروب بشورم ولی ن بیشتر

هرکاریو همونموقع انجام بده نزار بمونه انباشته شه هفته ای یبار جاروبرقی و گردگیری و سرویس بهداشتی دوهفته یبار ضدعفونی اگر بچه کوچیک نداری البته اگه داری ک هرروز باید رستمال ب دست باشی

دو روز نمیشوری؟ چه خوبه شوهرت. من خودم قاطی میکنم تو ظرفشوییم ظرف بمونه. 

عزیزم اولش میگی بر شیطون لعنت و یااااعلیییی

از صب که پامیشی اول صبحانتو بخور بعد لباسشویی رو روشن کن. دراز بکش با گوشی ور برو یه ربع بعد یه جاروی حسابی بکش گردگیری کن. دوباره یه چایی بریز بخور. بعد ظرف داری بشور و ناهارتو اماده کن. ظهرم که یکم بخواب. بعدم پاشو گازتو پاک کن کشوهاتو مرتب کن یه دستی به حموم و دستشویی بکش. من خودم این مدلی ام. این وسطا به دخترمم غذا و شیر میدم

تظاهر میکنم به زندگی کردن
یا علی دوروز ظرف نشوری😱😱من دوست ندارم خونم کثیف باشه چون آرامش ندارم اونوخت تو خونه تمیز ارامش میگ ...

آخه می دونین من عصرا سر کارم صبا هم اصولا می رم محل کار شوهرم کمکش گاهی حتی حال غذا درست کردنم ندارم

دو روز نمیشوری؟ چه خوبه شوهرت. من خودم قاطی میکنم تو ظرفشوییم ظرف بمونه.  عزیزم اولش میگی بر ش ...

گاهی خودش می شوره کمکم .من عصرا سر کارم صبا هم کمک خودش محل کارش بیشتر وقتا دیگه خونه هم می رسم حال هیچی ندارم ولی بازم حس خودم میگه که تنبلم