2777
2789
عنوان

اونایی که باردار نمیشن

533 بازدید | 40 پست

خدا دوستت داره که بهت بچه نمیده تازه خدارو هم شکر کن که گرفتارت نمیکنه همش گریه همش نق همش بهونه گیری همش مریضی همش جیش همش پی پی شستن همش شیر درست کردم همش بی خوابی همش بدبختی همش گرفتاری از دست رفتن زندگیت عوض شدن روزای خوش دونفره به خودت نرسیدن افسردگی خستگی 

دیگه نگم برات 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

هر چه دلم خواست نه آن میشود * هر چه خدا خواست همان میشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندونی شدن تو خونه و خونه نشینی رو یادت رفت😁 مهمونی که نمیشه رفت چون آبروی آدمو میبره..هی باید دنبالش بدویی که خرابکاری نکنه، مهمونی کوفتت میشه.. بیرونم نمیشه رفت چون یه بچه‌ای مثل بچه من فقط لج میکنه و خودشو میندازه وسط پیاده رو و قل میخوره و جیغ میکشه

🖤

زندونی شدن تو خونه و خونه نشینی رو یادت رفت😁 مهمونی که نمیشه رفت چون آبروی آدمو میبره..هی باید دنبا ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

نميدونم اگه برعكس بود و بچه دار نميشي بازم اينجوري ميگفتي؟

اره من خیلی انتظار کشیدم... ولی الآن میگم چرا از روزای دو نفره و بیخیالی و آزادم استفاده نکردم و لذت نبردم و با غم و غصه و افسردگی خرابش کردم؟  واسه خودم متأسفم

🖤

خدا ب من بدههههههههههههههه من حاضرم ب خاطرش صبح تا شب جیش بشورم  نخوابم  ولی بهم بده خد ...

دوست داره که نمیده مطمئن باش

نميدونم اگه برعكس بود و بچه دار نميشي بازم اينجوري ميگفتي؟

من لیاقت بچه داشتنو ندارم کاش خدا بهم نمیداد خیلی ام بچه دوست نداشتم ناراحت نمیشدم