2777
2789
عنوان

اونایی که باردار نمیشن

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 40 پست
 همه این همش ها درست بود اما کاش اونایی که باردار نمیشن رو مخاطب قرار نمیدادی! 

بدونن که بچه تحفه ای نیست جز بدختی من اگه اینارو میدیدم و بهم میگفتن هیچ وقت بچه نمی آوردم

هر چه دلم خواست نه آن میشود * هر چه خدا خواست همان میشود

آفرین یکی حرف دل منو زد اینقدر حسرت کسایی رو میخورم که بچه دار نمیشن 

نگید نا شکری میکنم 

من خیلی زود باردار شدم با اقدام اول دو قلو 

ولی الان چهار سالشونه بخدا من مثل گل مراقبشون باشم هر کی منو میدید تحسین میکرد 

اما از بدشانسیم بچه هام حرف درست نمیزنن کلا با همسالانشون فرق دارم همش استرس اینچ دارم نتونن برن مدرسه

توشهر محل زندگی ما یدونه گفتار درمان درست حسابی هم ندارد اگه بخوام ببرمشون باید بدون شوهر پاشم بیام تهران 

میدونم بالاخره این طفل معصوما منو گرفتار میکنن 

نمی‌دونید چقدر سخته وقتی میبینی بچه های هسنشون با هم بازی میکنن تعامل میکنن چیزی یاد میگیرن و اینا نمیتونن 

میدونید چقدر سرکوفت شنیدم 

حتا بخاطر روحیه بچه هام نمیتونم جلوشون ناراحت و افسرده باشم باید خودمو کنترل کنم 

تو شهر غریبم هستم 

بخدا آرزوی مرگ دارن روز نیست گریه نکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه این همش ها درست بود اما کاش اونایی که باردار نمیشن رو مخاطب قرار نمیدادی! 

بذار بهشون بگه حداقل یه کم به سختیای بچه‌داری فکر کنن و بیخیال بچه شن، همین که بیخیال شن زود باردار میشن.. خیلی از این باردار نشدنا به خاطر استرس و فکر و خیالِ

🖤

آفرین یکی حرف دل منو زد اینقدر حسرت کسایی رو میخورم که بچه دار نمیشن  نگید نا شکری میکنم  ...

الهی بمیرم برای دلت 

بذار بهشون بگه حداقل یه کم به سختیای بچه‌داری فکر کنن و بیخیال بچه شن، همین که بیخیال شن زود باردار ...

به خدا خیلیاشون نمیدونن چه مصیبتیه فکر میکنن حامله میشن بعد 9 ماه به دنیا میاد و زندکیشون گلستون میشه دیگه نمیدونن گ و ه میشه با عرض معذرت 

خدا ب من بدههههههههههههههه من حاضرم ب خاطرش صبح تا شب جیش بشورم  نخوابم  ولی بهم بده خد ...

اگه مثل بچه های من حرف نزنه چی همه یه جوری بهشون نگاه کنند چی 

تازه من سریع باردار شدم 

به خدا خیلیاشون نمیدونن چه مصیبتیه فکر میکنن حامله میشن بعد 9 ماه به دنیا میاد و زندکیشون گلستون میش ...

فکر میکنن عروسک بازیه... البته خودمم همین فکرو میکردم خاک برسرم.. بدتر از همه اینکه پسرم دو سال و نیمشه، حرف که نمیزنه هیچ، متوجه هیچ حرفی هم نمیشه.. بهش میگم توپ و بیار، نمیفهمه.. میگم کفشت کجاست؟ نمیفهمه.. عاشق پدرمه ولی وقتی میگم پدرجون اومد اصلا نمیفهمه چی میگم؟ باز بدتر از اون، ناخواسته باردار شدم و الآن هفته 11 هستم... دانشجو هم هستم و این ترم تموم امتحانامو گند زدم و بیشتر از نصف درسامو قبول نشدم.. داغونِ داغونم..

🖤

فکر میکنن عروسک بازیه... البته خودمم همین فکرو میکردم خاک برسرم.. بدتر از همه اینکه پسرم دو سال و نی ...

وای عزیزم من درکت میکنم منم همینجوری بودم زجری کشیدم سر حرف نزدن اینا

منم چندین ساله منتظرم ولی عطش داشتن بچه ندارم دبگه چون تو اطرافیام دیدم اگه کمک نداشته باشین و بچه نرمال نباشه یعنی شیطون و لجباز بیش از اندازه باشه که الان اکثر بچه ها اینجوری میشن نمیدونم چرا واقعا عذابه نداشتنش بهتر از داشتنشه کلا انسان هرچیو نداره بهش حریص میشه 

فکر میکنی، هیچی سخت تر از انتطار و نداشتنش و نگاهای دیگران نیست

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات