یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اصلا اصلا لباس زیر مواد دار نپوش. توی خونه دامن بپوش بدون لباس زیر . حتما حتما خودت رو خشک کن. من دو تا دستمال نخی دارم برای خودم خودم رو با اونا خشک میکنم. هر شب میشورم .
سعی کن بدنت رو قوی کنی . به جای چایی از دمنوش های نعناع و ریحون و... استفاده کن( زیاد نه در حد روزی یکی دو تا لیوان)
ما دختریم . مسلح به خطرناک ترین سلاح جهان : مهربانی
هردفعه میری دسشویی و خودتو میشوری بعدش با پارچه نخی خودتو خشک کن وپارچه روبزار دوباره خشک بشه.
الانم که عفونت داری یروز درمیون تو ی لگن یا وان اب کن و ی لیوان نمک دریا و ی لیوان سرکه سیب بریز توش و هردفعه بیست دقیقه بشین توش خوب میشی
گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
ببین همسرت هم باید رعایت کنه. و اینکه بعضی از مشاغل آقایون کلا باعث عفونت همسراشون میشه . هر کاری هم بکنی باز فایده نداره . مثل کسایی که تو محیط های کارخونه ایی با مواد سر و کار دارن.
ما دختریم . مسلح به خطرناک ترین سلاح جهان : مهربانی
من تا حالا عفونت نگرفتم. برای اینکه عفونت نگیرید بهداشت لباس زیر رو خیلی رعایت کنید. لباس زیراتونو نزارید خیس بخورن داخل حموم. زود بشورید حتما حتما بزارید افتاب بخورن. لباس زیر شوهرتونم خیلی مهمه. خیلیا بدون اینکه بدونن بخاطر عدم بهداشت شریک جنسی عفونت میگیرن. لباس زیرای شوهرت رو هم جداگونه بشور بزار اونم افتاب بخوره.
بعضی زنها تصمیم میگیرن دنبال مردها برن. بعضی زنها تصمیم میگیرن دنبال آرزوهاشون برن.
خب هرکدومش راه حل خودشو داره. لباس زیر نخی استفاده کن. شلوار تنگ فاق کوتاه نپوش. بهداشت فردی مخصوصا تو اصلاح موهای زاغدتو رعایت کن. بهداشت نزدیکی روهم که باید رعایت بشه
کاش میشد اینده رو دید. اینده با بعضی ها و اینده بدون بعضی ها....