2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر توری که ارزونتر باشه مقصد مهم نیست 😀 ولی کشور مورد علاقه خودم برای بازدید چینِ

خخخخ....

مام مالزی و سنگاپور و چین رو در نظر داریم...

دنبال اینم تور خوبی باشه..هزینشم منصف باشه..مطمین باشه..

😊😊
تور پاریس،آژانس ایوار داره البته چون یهویی دو تومن گذاشت رو قیمتش نگرفتم دارم میگردم بازم. ولی نورش ...

قیمت ها با توجه به درجه هتل ممکنه تغییر کرده باشه یا نه؟

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
پاریس خیلی هزینش زیاد میشه... چند بود..چند روزه.‌

هفت روزه. سه میلیون خورده ای می گرفت بقیشم یورو.که یادم نیست دقیق چند یورو فک کنم 1500تا. واسه نوزادم فقط حدود یه میلیون میگرفت یورو نمیگیره. ولی بعد که رفتیم گفت شده پنج میلیون و خورده ای واسه بزرگسالا. فکرکن تو یه پرواز باشی یکی سه من داده یکی پنج تومن. ماهم بدمون اومد نگرفتیم حالا داریم بازم میگردیم.

هفت روزه. سه میلیون خورده ای می گرفت بقیشم یورو.که یادم نیست دقیق چند یورو فک کنم 1500تا. واسه نوزاد ...

اهان..اره خوب اینجوری بده...

ولی چقدر قیمتش خوبه...

من مالزی دیدم ۶ تومن..۷ تومن..

اژانس خوب پیدا کردی به منم خبر میدی عزیزم..

ما واسه ماه عسل میخوایم بریم..

😊😊
قیمت ها با توجه به درجه هتل ممکنه تغییر کرده باشه یا نه؟

نه درجه هتل رو اولش موقع قیمتا در نظر میگیرن..و کیفیت بندی..

فک نکنم این باشه دلیلش..حتما گرونی و چیزای دیگه رو در نطر گرفتن.

😊😊