اگورپگوری مدیر استارتر عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 782 عنوان قهرمون شد یک هفته😐 188 بازدید | 15 پست اگر امروز بگذره رکورد قهرمون میره تو ۸ روزچرا انقدر مغرور...من زیاد پا پیش گذاشتمچقدر انتظار بده😓 زخمهایش را بوسید و از خودش بابت تمام آنها عذرخواهی کرد، زندگیاش را در آغوش گرفت و از میان تاریکی جوانه زد.🪴 1398/04/13 | 11:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aynaaz عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 9905 چیشده؟ حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃
اگورپگوری مدیر استارتر عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 782 چیشده؟ هفته پیش تو ماشین حرفمون شدبرگشتیم و دگ از هم خبر نگرفتیم تا ب الان زخمهایش را بوسید و از خودش بابت تمام آنها عذرخواهی کرد، زندگیاش را در آغوش گرفت و از میان تاریکی جوانه زد.🪴
اگورپگوری مدیر استارتر عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 782 دوست پسرت یا شوهرت؟ نیمه نامزدم زخمهایش را بوسید و از خودش بابت تمام آنها عذرخواهی کرد، زندگیاش را در آغوش گرفت و از میان تاریکی جوانه زد.🪴
آیسپک عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 3436 نیمه نامزدم ولش کن، مغرور باش، بی محلی کن خودش برمیگردههرچی خودت بری سمتش کوچیک تر میشی
اگورپگوری مدیر استارتر عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 782 ولش کن، مغرور باش، بی محلی کن خودش برمیگرده هرچی خودت بری سمتش کوچیک تر میشی اره میدونم قهرای قبلی خودم رفتمسمتشلوس شده :|| زخمهایش را بوسید و از خودش بابت تمام آنها عذرخواهی کرد، زندگیاش را در آغوش گرفت و از میان تاریکی جوانه زد.🪴
aynaaz عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 9905 هفته پیش تو ماشین حرفمون شد برگشتیم و دگ از هم خبر نگرفتیم تا ب الان سراغی ازش نگیر تا خودش بیاد حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃
اگورپگوری مدیر استارتر عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 782 سراغی ازش نگیر تا خودش بیاد دق میده تا بیاد 😥 زخمهایش را بوسید و از خودش بابت تمام آنها عذرخواهی کرد، زندگیاش را در آغوش گرفت و از میان تاریکی جوانه زد.🪴
aynaaz عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 9905 دق میده تا بیاد 😥 تو دقش بده چرا خودت دق کنی 😐 حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃
اگورپگوری مدیر استارتر عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 782 تو دقش بده چرا خودت دق کنی 😐 اره پروفایل عکسای خندون گذاشتمبا دوستامم رفتمبیرون استوری کردم حالش جا بیاد 😂😂😂 زخمهایش را بوسید و از خودش بابت تمام آنها عذرخواهی کرد، زندگیاش را در آغوش گرفت و از میان تاریکی جوانه زد.🪴
وطن67 عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 3525 فقط اسمت😂😂😂😂باحاله خداییشخو تو پیام بده...یه جاهایی ارزش و حفظ رابطه مهم تر از غروره پسر غیرتی دوس دارین؟اون پسره ک زنشو کشت الان دیگه مجرده⛔🚫
aynaaz عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 9905 اره پروفایل عکسای خندون گذاشتم با دوستامم رفتمبیرون استوری کردم حالش جا بیاد 😂😂😂 ایول به تو 😂😂😂😂 حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃
اگورپگوری مدیر استارتر عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 782 فقط اسمت😂😂😂😂باحاله خداییش خو تو پیام بده...یه جاهایی ارزش و حفظ رابطه مهم تر از غروره 😂خودمم دوسش دارم❤من زیاد پا پیش گذاشتم دفعه های قبلمن تقصیری نداشتم لوس وارانه طلبکار شد چون برخلاف میلش عمل کردم زخمهایش را بوسید و از خودش بابت تمام آنها عذرخواهی کرد، زندگیاش را در آغوش گرفت و از میان تاریکی جوانه زد.🪴
وطن67 عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 3525 😂خودمم دوسش دارم❤ من زیاد پا پیش گذاشتم دفعه های قبل من تقصیری نداشتم لوس وارانه طلبکار شد چون بر ... مردا همشون همینن بگی بالا چشمت ابروعه میگه خودم میدونسم لازم نبود تو بگی کلا بچه پررو تشریف دارن..یه پیام بده دیدی جواب نداد بذار خودش بیاد پسر غیرتی دوس دارین؟اون پسره ک زنشو کشت الان دیگه مجرده⛔🚫