2777
2789
عنوان

خوشگلا بیان ببینم

| مشاهده متن کامل بحث + 3844 بازدید | 36 پست
سلام  برای لکهای قهوه ای چه پیشنهادی داری

سلام عزیزم 

برای لکه ای قهوه ای حاصل در اثر بارداری معجزه ی سفیدنقره رو حتما امتحان کنید عالیه

اگر لکه های حاصل از آفتاب روی پوستتون دارید که به تازگی ایجاد شده با سیب زمینی رنده شده طی یک هفته استفاده مداوم روزانه ماسک مشکلتون کاملا برطرف میشه

لکه های ناشی از مشکلات غددی و کبدی و مصرف دارو رو با مصرف مرتب بید کاسنی روی پوست صورت و ماسک جوانه جو به همراه ماست و کمی پودر برگ خشک شده درخت توت و شیرین بیان میتونید درمان کنید

کک و مک ها و جای جوش و اسکارهای قدیمی کمی زمان درمانشون طولانی تره اما در این مورد خاص مداومت به ماسک سفیده تخم مرغ و استفاده از ماسک آبلیمو و عسل و قالبهای یخی ویتامین سی که خودتون درست می کنید به همراه ماسک کلپوره و بومادران واقعا موثره

Not _yet
سلام  برای لکهای قهوه ای چه پیشنهادی داری

عزیزم تمام مواردی که بهتون گفتم رو خودم و اطرافیان انجام دادیم و کاملا تجربی و اثبات شده است

برگ درخت توت رو خودت میتونی بچینی بشوری و خشک کنی آسیاب کنی و توی ماسک استفاده کنی برای روشن شدن پوست و درخشش چهره عالیه

این ماسک رو تقریبا میتونم بگم شاید خود من5 ساله که مرتب استفاده میکنم عالیه 

هر زمان احساس کردی پوستت خسته شده میتونی کمی برگ چای سبز هم پودر کنی و بهش اضافه کنی

البته گاهی پودر گیاه سدر هم با ماست شیرین میتونی بزاری منتهی این مورد برای درمان جوش های سرسیاه واقعا مفیده

Not _yet

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ضمنا توی فصلی که توت باشه میتونی با میوه توت هم ماسک بزاری من توت رو میزارم توی فریزر تا 3 ماه بیشتر نگهش نداری خاصیتش میره اما برگش رو خشک کنی همیشه داری من دم کرده برگش رو هم گاهی میخورم میتونی مث چایی دم کنی بخوری البته زیاده روی نکنی گهگاهی با برگش میتونی بخور هم بدی عالیه بعدش پوستت لطیف و نرم میشه

به امید درخشش پوستت دوست عزيزم

Not _yet
ضمنا توی فصلی که توت باشه میتونی با میوه توت هم ماسک بزاری من توت رو میزارم توی فریزر تا 3 ماه بیشتر ...

ممنون عزیزم 

فقط میشه بهم بگی چطور ماسکش و درست کنم 

روزی چند بار بزنم؟

صبح بزنم یا شب 

ببخشید خیلی سوال پرسیدم

ممنون عزیزم  فقط میشه بهم بگی چطور ماسکش و درست کنم  روزی چند بار بزنم؟ صبح بزنم یا شب& ...

نه عزیزم خواهش میکنم عب نداره هر سوالی داشتی بپرس

ماسک رو موقعی بزار ک بعدش مجبور نیستی بری بیرون از خونه که لازم نباشه بلافاصله بعدش ضدآفتاب یا هر کرم دگه ای بزنی من معمولا شبها ماسک میزارم اما گاهی صبح و شب 

موادی که بهت گفتم رو مخلوط کن روی پوستت که از قبل با دستمال مرطوب تمیز کردی و با آب گرم کمی ماساژ دادی تا روزنه های پوستت باز بشه بزار ماسک روی صورتت خشک و سفت که شد با آب ولرم مواد خشک شده رو به آرومی شستشو بده و بعد با آب سرد منافذ پوستت رو ببند و ی مرطوب کننده ملایم بزن 

عزیزم دقت کن اگه مواد ماسک اضافه اومد توی یخچال بزار توی ظرف در دار اما فقط تا 12 ساعت میتونی نگهش داری بعدش خاصیتش میره

Not _yet